Chiar crezi ca soferii de masini Bg au subminat economia Ro???Din cauza asta o ducem rau, ca nu am platit noi taxe?

.De ce toata lumea incepe cu : si-a luat benveu da nu are ce manca!!!Da e problema ta?vine sa iti ceara tie bani de benzina si de mancare??Mai oameni buni..Ceausescu a cazut..nu mai traim in comunism sa dam cu ciripelu in stanga si dreapta ca ala de da cu sapa si-a cumparat dacie galbena.Fiecare se descurca asa cum poate, unii mai bine, unii mai putin bine.
Pheno a cumparat masina din Bg cu o suma ce ajunge la jumate la cat am platit eu pe aceasi masina in Ro.Pai nu eu am fost prost ca am aruncat 3000 euro pe fereastra??
Am cumparat si eu un @cazan@ Golf 4 99 motor de 1.8 20v 125 cai 140.000 km , masina venita din Germania in Bulgaria, pe trailer, cu numere de TZOLL, cu niste dotari modeste:
alarma perimetrala din fabrica , 4 airbag-uri, jenti de al, scaune recaro, 4 geamuri electrice, ABS,ASR,Climatronic,volan piele ,cheie cu telecomanda , torpedo cu racire, etc...si am dat pe el 5200 eur cu tot cu inscriere BG{ acum 3 ani} in conditiile in care la noi in tara era , acelasi model si dotari, 7500 eur neinscris.Am schimbat la el discuri si placute, distributia si gumele si senzorul de turatie.Pai nu este normal sa alegi unde este mai bine?De ce sa platesc mai mult ??Sau hai sa o luam asa: Ok, dam legea , toata lumea imatriculeaza masinile de Bg in Ro , platim taxele aferente de mii de euro.Apoi...asteptam sa faca drumuri si autostrazi.Se vor face ....cum se tot fac de 10 ani incoace.Stiu ca cea ce scriu aici nu se cheama patriotism..dar parca m-am saturat si eu de atatea p...i..in c..Noi facem sacrificii si pe mai mari ii doare la basca.
Legat de asigurari, nici cele romanesti nu platesc, eu am stat vreo 2 luni sa recuperez o paguba de 500 lei.
Scuze daca scriu cu greseli dar avand in vedere ca vorbesc si scriu in 3 limbi straine aproape simultan zi de zi uneori mai uit sa @comut corect@ pe romana.
Respectele mele!