Cum se poate da muzica mai tare ?
08 Oct 2011, 14:30
Am cautat pe forum dar nu am gasit cv sigur !!!
Se poate monta rds 6000 cd de pe fiesta cu facelift pe fiesta fara facelift !! a mea e din 2003 si are rds 2500 cel cu caseta!! as vrea sa stiu daca tai cele 2 "bretele" daca merge sa pun 6000 cd fara alte modificari !! multumesc anticipat
08 Oct 2011, 14:56
hmmm m-am uitat la el si din cate vad este diferit... mai bine incearca sa pui casetofonul prima data, fara sa tai masca, si atunci poti fi sigur. oricum prinderea este diferita
08 Oct 2011, 16:29
pai nu am nici 6000 cd sa probez .dar as vrea sa stiu sigur daca merge inainte sa-l cumpar, sa nu dau banii aiurea pe el si dupaia sa nu am ce face cu el !!!
08 Oct 2011, 18:12
daca poti sa te duci sa il probezi inainte sa dai banii pe el ar fi mai bine, te duci cu masca desfacuta si vezi daca se potriveste sau nu.... daca-l primesti prin curier e mai naspa... problema e ca la cea cu facelift e altfel consola aia din mijloc, si cel pe care-l ai tu e prins cu 2 suruburi daca imi aduc bine aminte, iar rds 6000 vad ca se da jos cu 4 lamele, nu stiu exact daca sistemul ala se potriveste pe fiesta ta, sau daca se poate adapta cumva...dar de ce nu iti montezi cd player 1din ? ai comenzi de la casetofon pe volan? doar in cazul ala mi-as monta doar original, si poate nici atunci, cred ca doar la cele cu cd player e cu comenzi pe volan...
08 Oct 2011, 18:15
nu am comenzi pe volan , vreau bordu meu sa fie cat mai original , in cel mai razu caz o sa-mi pun 4500 eon , dar m-am tot uitat pe net cum sa-l scot asta de il am afara, am gasit un tutorial dar as vrea sa-mi zica cineva cine a mai facut chestia asta cum se face .....
08 Oct 2011, 18:33
trebuie desfacuta toata masca aia, si cea de sub volan.
ai 2 suruburi in partea de jos a consolei, in fata schimbatorului, cand deschizi torpedoul ai alte 2 suruburi, iar masca de sub volan are 2 suruburi la "buzunarul" ala din stanga soferului si 2 in partea de jos la pedale. dupa ce scoti masca de sub volan (trebuie sa tragi putin de ea, in partea dreapta are o clema) o sa gasesti inca un surub de la plasticul consolei, trebuie sa scoti si tot corpul ala unde e butonul de dezaburire a lunetei, acolo ai inca 2 suruburi, dupa care trage de consola, o sa iti iese cablul de la directionarea aerului din spate de tot... ala o sa te chinui putin pana o sa-ti dai seama cum sa-l pui la loc...si o sa trebuiasca sa scoti vreo 2 mufe ca sa poti da masca de tot jos... cam atat imi aduc eu aminte dupa ce am desfacuto de vreo 10 ori...sper sa nu fi uitat ceva...
08 Oct 2011, 18:36

pfff , cate ai scris acolo cred ca imi ia o vesnicie sa fac chestia asta:))) , trebuie sa gasesc pe cineva pe aicea pe la mine care sa mai fi facut lucrul asta (putin probabil ca stau intr-un oras fff mic ) !! oricum pana acuma mersi mult de informatii !!
08 Oct 2011, 18:38
2-3 poze ar face cat tot ce ti-am povestit eu acolo, insa nu le am, si nici timp sa le desfac nu prea am...
08 Oct 2011, 19:18
te cred, pozele ar fi sfinte , sa vedem poate gasesc pe net poze ceva, bine ar fi !!!
08 Oct 2011, 21:50
NU incape 6000CD pe Fiesta pre-facelift. e mai mare, sau cel putin mai lat decat gaura ta din bord. iti poti da seama foarte usor de acest lucru: tu ai butoanele de dezaburire in dreapta, iar la facelift sunt deasupra.
ca sa demontezi casetofonul actual, iti atasez manualul: