de mihaisradu » 12 Dec 2011, 22:03
Deci in aceasta dimineata, plecand de acasa din drumul taberei fara sa observ vreo problema, pe la razoare imi face un nene semn ca am roata dreapta spate desumflata. Cum eram inainte de vulcanizarea de la razoare, trec dreapta peste 3 benzi si ma bag acolo. Da baiatul de acolo roata jos, anvelope noi, de iarna, nici nu au 2 saptamani si gaseste un veritabil surub de vreo 5 cm infipt in anvelopa. Am reparat-o rapid momentan, pana am ceva timp sa o demontez si sa pun un petec care sa ma tina.
N-am luat cu vechea masina in 3 ani nici un cui, nimic, asa mare noroc am acum. Problema mea mare nu este asta, ci faptul ca de acasa pana acolo am mers circa 2 km, 2 km in care n-am primit nici o atentionare "deflat detect" pe display. Fie am mers in coloana cu viteza prea mica, fie nu stie sa faca detectia decat pe fata, fie nu se bazeaza pe abs ci are totusi niste senzori si schimband rotile cu totul nu mai are ce detecta, dar totusi cand le-am schimbat cu astea de iarna nu a carait nimic, desi aveam de 17 inch si am pus de 16...
Cine stie, deja simt ca este un gadget inutil, mai eficient era un sistem care iti spunea real presiunea pe fiecare roata...