de dflorin10 » 21 Oct 2011, 21:43
In primul rand va multumesc pentru raspunsuri . Treaba sta asa : am lovit o bordura pusa stramb ( nu glumesc , e pusa cu coltu spre strada , nu mi-a venit sa cred cand am vazut asa ceva ) . Masina nu este in service dar ideea e ca vreau janta ca sa pot sa trec pe cauciucurile de iarna , ma tot plimba ca le-a venit un cauciuc gresit , ca furnizorii lor au gresit ca nu stiu ce ..... o roata aproape o luna . Daca stiam o cumparam eu si mi-o deconta asigurarea nu era nici un stres dar ca tot omu am zis ca daca tot e serviceul aproape fac doar drumu la ei numai stau sa ma duc in grivita sa mi iau banii si etc . Cand i-am sunat azi pe cei de la TURBOCAR ( apropo de ei este vorba ... va recomand din toata inima sa ii evitati ) am primit un raspuns cel putin socant : domne eu iau 62 de lei pe roata ta ...si pauza . Un fel de mi se rupe de tine . Acum o saptamana au dat dovada de profesionalism extrem : mi-au dat mie numarul furnizorului ca cica ei nu au nici o treaba si nu e vina lor daca acel furnizor nu le aduce ce le trebuie ( o sa mi iau si pix si hartie cand mai ajung la turbocar ca na cine stie ce problema mai au cu furnizorii si nici asta nu e treaba lor ). M-a lasat masca : pai e treaba mea sa vorbesc cu furnizorii ? Lucrarea o fac eu sau voi ? in nici un caz furnizorul . Am vorbit evident cu furnizorul , acesta mi-a zis ca vineri ( adica azi ) imi vine cauciucul ..... evident cand l-am sunat azi mi-a zis ca el nu a zis ca vine azi ci vinerea viitoare . Pai de unde aduci domne cauciucu de vine in 2 saptamani ? Din China ? la care raspunsul lor : domne il mai vrei sau nu ? .Alti profesionisti .
Ideea e ca nu m-a suparat atat de tare lipsa cauciucului ci lipsa de respect fata de client si nu stiu ce e de facut .
Adi eu nu am nici un deviz , am doar o foaie care trebuie stampilata de cei de la leasing . De unde iau acel deviz ?
Multumesc frumos si sper ca nu v-am plictisit cu mica mea povestioara .