Am facut inca o revizie la masina. De data asta am facut-o la un dealer Dacia, cu piesele cumparate de mine. In plus fata de o reviziile vechi am schimbat si lichidul de frana, ca am vazut ceva discutii pe forum. Mecanicul zicea ca nu e nevoie, ca trebuie schimbat doar atunci il vezi ca s-a inchis la culoare, dar l-am schimbat. A aerisit fiecare roata pe rand si nu a ramas nici o eroare pe computer.
Cand a ajuns la filtrul de plen a zis ca in 5 minute termina, ca merge repede

. Eu i-am zis ca e cel mai naspa lucru, dar el nu si nu, ca cica cat de greu poate fi.....
Dupa 35min iese de sub volan transpirat tot si zice: "Gata! L-am schimbat", ca si cum ar fi trecut 2 minute.
Mi-a mai zis ca la revizia urmatoare sa schimb si placutele. Sunt foarte multmit de placutele pe care le-a avut masina. Nu stiu daca sunt originale, insa eu am cumparat masina de la dealer din Germania la 29.000km si acum am ~74.000km, deci 45.000km am mers cu ele, si mai merg 10.000. Ori sunt de foarte buna calitate, ori sunt eu un utilizator model
Pe voi v-au tinut atat de mult placutele? Daca le scot pot vedea ce marca sunt sa iau la fel?