Discutii libere/forum
Ne era mai bine pe vremea comunismului?
Moderator: Automatistul
Re: Ne era mai bine pe vremea comunismului?
de dandobre » 04 Aug 2012, 11:47
Si premier pe viata sa fie MRU impreuna ca pustii aia de gradinita care au fost in guvernul condus de el, toti exagerat de bogati, ca deh, nu erau comunisti.
- dandobre
- Gold Member
de xetix » 04 Aug 2012, 12:25
Toata lumea ii acuza pe cei de sus ,dar 90 % din persoanele din tara asta daca ar fi acolo sus ar face la fel, sa fure, sa le fie bine lor si familie si sa faca tot posibilul sa ramana acolo cat de mult cu putinta.Indiferent cine este la putere tot asa o sa ne mearga sau poate se schimba pe o parte in bine si in cealalta in reu,problema nu este numa la cei de la putere este cam a intregi populati, mare majoritate suntem inascuti si invatati ca sa facem sa fie bine noua si familiei pe cai nu tocmai corecte incat nu ne mai gandim la alti daca le este bine sau nu.
Binecuvantat este cel care nu asteapta recunostinta, caci acela nu va fi dezamagit.
-
xetix - Gold Member
- Maşina:
- VIN:
de verga_Cip » 04 Aug 2012, 12:26

Numirea judecatorilor CCR prevazut in Constitutie ca se face prin ALEGERI si nu numiri politice, la fel si Avocatul poporului.
Eu asta mi-as dori...pentru moment. Dar nu cred ca se va rezolva curand...
Ex: Ford Focus turnier 1.8 TDCi 85 kW 2003
de dandobre » 04 Aug 2012, 12:55
Sarcasmul vine din afirmatii pline de demagogie, de genul, daca pleaca Basescu vin minerii, se face euro 6 lei samd.
Cei carora le e frica de comunisti, se fac ca nu vad faptul ca avem oameni cu grade militare in diverse institutii publice si mass-media, ori cred ca asta e clar semn de capitalism.
Repet, nu conteaza ce fel de parlament vom avea, sau cine va conduce guvernul, asta din prezent e nivelul maxim de politica la care putem ajunge.
Cei de la PDL au avut timp de 2 ani si jumatate guvernarea in mana si majoritate in Parlament, perioada in care puteau modifica absolut orice doreau.
Faptul ca reinvie tema modificarii Constitutiei doar in perioada de campanie electorala, arata faptul ca e doar o strategie politica, care vad ca prinde.
- dandobre
- Gold Member
de isotech_ro » 04 Aug 2012, 15:21
-
isotech_ro - 1nsane Member
- Maşina:
- VIN:
de dandobre » 04 Aug 2012, 17:06
Sa ramana doar alea care trebuie.
- dandobre
- Gold Member
de TOTALSENDER » 04 Aug 2012, 18:47
Si DA - incepe sa-mi fie rusine ca am votat un taran prost crescut - si nu o data... am si recidivat.
Se intrevad insa cam doua categorii in randurile populatiei : cei ce vor sa scape de mahalagiu, desi nu-i vor pe ailalti (cazul meu) si cei ce nu-i vor pe ailalti desi nici pe mahalagiu (cred ca pe principiul rau cu rau....)
acum, eu unul nu pot acuza nici una din parti, practic fiind un episod asemanator celui din 2000 cand, pentru a nu-l vota pe Iliescu l-am votat pe Vadim

Si, ca sa citam un ilustru.... noi... cu cine votam ?
Vand Calculator de Confort pentru Mondeo MK3 2001 Ghia, volan stanga - (cu functia de degivrare parbriz) -100 RON !
-
TOTALSENDER - 1nsane Member
- Maşina:
- VIN:
de toxicristi » 04 Aug 2012, 19:17
Eu personal nu gasesc alta explicatie plauzibila pentru actiunea extrem de agresiva si nechibzuita de anulare a unui mandat prezidential dat prin alegeri, in conditiile in care initiatorii sunt deja la putere, decat pericolul pe care mandatul il prezinta pentru libertatea unor persoane ca Voiculescu (care a anuntat planul cu ceva vreme inainte si a fost si primul beneficiar al mutarii MO sub Guvern.
Mi se pare de domeniul incredibilului sa faci un referendum pe baza unor liste si apoi sa declari ca listele nu sunt bune, o indiferenta inconstienta pentru stabilitatea,predictibilitatea si imaginea institutiilor si a tarii pentru investitori si pentru curs, toate cu un singur scop : demiterea. Cat mai suntem dispusi sa platim pentru demitere? Din rezervele BNR a disparut o autostrada trans-carpatica.
-
toxicristi - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
de Nic_Bv » 04 Aug 2012, 21:59
Mandatul dat prin alegeri, e discutabil. Stim cu totii cum si-a castigat Baselu al doilea mandat, pe vremea cand prostanacu' visa cai verzi pe pereti. Sa fie clar: in politica romaneasca nimeni nu e Alba ca Zapada, iar Basescu primeste peste bot exact ce a oferit el opozitiei, atatia ani de zile.
P.S.: : Ponta face precum comuniştii în 1946.

Astfel de declaratii suburbane nu afecteaza cursul valutar?
Blog personal:
"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
de mihai79 » 05 Aug 2012, 22:02
people are fucking incomprehensible
I see dumb people!
-
mihai79 - Ford Freak
- Maşina:
de toxicristi » 06 Aug 2012, 11:22
Si sa nu uitam ca acele vorbe vin pe fondul unor fapte prin care textul deciziei CCR a fost modificat pe ascuns in scrisoarea adresata Guvernului pentru a i se da un cu totul alt inteles si a valida idiotenia de mini-recensamant, CCR respingand anterior cererea parlamentarilor USL de renumarare a alegatorilor.
Iar daca e ok ca miliarde de euro, calcarea in picioare a constitutiei si a imaginii Romaniei, raportul pe justite, intrarea in Shengen au fost si sunt fituite de USL pentru ca si Berceanu a dat cu dedicatie cateva SF-uri (studii de fezabilitate) care nu s-au mai concretizat (artificii la care apeleaza ministrii oricaror guverne, portofolii sau partide pentru a recompensa firmele apropiate partidului), inseamna ca traim pe planete diferite.
-
- Maşina:
de Nic_Bv » 06 Aug 2012, 11:55
Daca vrei sa vorbim de miliarde la modul concret, hai sa vorbim de rata de absorbtie a fondurilor europene in guvernarea Boc.
Blog personal:
"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
de toxicristi » 06 Aug 2012, 12:53
Sa nu uitam ca tot Basescu mi-a furat salariul, pensia, bicicleta si .
Daca mai incapea vreo indoiala, Basescu e de vina pentru seceta.
-
- Maşina:
de DanielArdelian2 » 06 Aug 2012, 13:19
-
DanielArdelian2 - Membru al Asociaţiei ClubFord
Brainiac - Mesaje: 10723
- Maşina:
- VIN:
de toxicristi » 06 Aug 2012, 13:29
-
- Maşina:
de mihai79 » 06 Aug 2012, 14:00
Pare ca ne paste o remaniere: MONA PIVNICERU LA JUSTITIE!!!

I see dumb people!
-
mihai79 - Ford Freak
- Maşina:
de toxicristi » 06 Aug 2012, 14:25
-
- Maşina:
de Nic_Bv » 06 Aug 2012, 14:57
Blog personal:
de mihai79 » 06 Aug 2012, 15:31
Sunt fortat sa-l sustin pe Basescu datorita faptului ca alternativa e Ponta & Antonescu.
Cu totii avem propriile noastre convingeri si opinii, formate in functie de informatiile pe care le primim. Aceste convingeri trebuie insa validate mereu pentru a ne asigura ca luptam "lupta cea dreapta". Pentru mine, sistemul de referinta pe care-l folosesc pentru a-mi valida opiniile este occidentul - presa si mai ales organismele occidentale. Logica fiind: de afara lucrurile pot fi vazute mai obiectiv, fara bagaj emotional, fara influente ale unei tabere sau alteia etc. deci am sansele cel mai mari de a obtine o opinie obiectiva contra careia sa imi masor convingerile. Din cate am avut ocazia sa citesc pana acum, convingerile mele au fost validate.
I see dumb people!
-
mihai79 - Ford Freak
- Maşina:
de Mihai L » 06 Aug 2012, 21:33
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
-
Mihai L - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
de xetix » 07 Aug 2012, 00:22

Binecuvantat este cel care nu asteapta recunostinta, caci acela nu va fi dezamagit.
-
xetix - Gold Member
- Maşina:
- VIN:
de KomandantuR » 08 Aug 2012, 09:22
-
KomandantuR - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
- VIN:
de Nic_Bv » 08 Aug 2012, 11:37
Suntem o natiune efervescenta, plina de trairi emotionale, ce inca nu si-a format o scala de valori capabila sa genereze lideri. Partea proasta este ca - asa cum mentiona si KomandantuR - cei care conduc destinele Europei vor sanctiona aceasta "spalare a rufelor" in public, inzecit (vor folosi instabilitatea politica ca pretext pentru a-si implementa politicile protectioniste: Romania, neglijabila ca factor decizional, masa de consumatori neavizati si zona-tampon spre rasarit). Iar cei care cred ca de vina e numai si numai USL, sau numai si numai Basescu, sunt naivi.
Blog personal:
de Nic_Bv » 09 Aug 2012, 09:29

Blog personal:
de styx1 » 14 Aug 2012, 23:29
NU s-a tinut cont de votul popular.
La refendumul pentru demiterea lui basescu s-a votat demiterea.
NU s-a tinut cont de votul popular. Oricum ar da-o 85% din votanti ( vreo 7 milioane, oricum mai multi decit cei care l-au pus presedinte) e un vot clar de " valea !"
Ce democratie e asta ?
Sportiva - Focus ST mk3 2012 250 cp / 360 Nm (inca stoc, dar nu pentru mult timp)
Frumoasa - Volvo S60 D5 2008 230 cp / 520 Nm
Veverita - Fiesta ST 2015 180 cp / 290 Nm
Taurul - Kuga Titanium 2.0 2018 180 cp / 400 Nm
-
styx1 - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
de Mihai L » 15 Aug 2012, 10:30

Ma refer la 'majoritatea' covarsitoare de 85%, pe care o poti obtine similar si cu 100 de votanti, din care 85 sunt contra. Probabil vei spune ca sunt prea putini fata de ceilalti si nu conteaza; ai dreptate aici. Mai sus nu, verifica si conditiile de validare a referendumului.
-
- Maşina:
de toxicristi » 15 Aug 2012, 15:25
-
- Maşina:
de styx1 » 15 Aug 2012, 22:48
S-ar putea face un referndum pe orice problema, daca nu se tine cont de vointa populatiei (buna, proasta - cum o fi ea) recurgind la tertipuri si smecherii, atunci de pomana il faci...
Pentru mine, nu e nici o diferenta intre usl si pdl, intre basescu si ponta , sau antonescu. Toti sint o apa si-un pamint, toti cauta sa ne fure, insa s-a ajuns prea departe : nu se tine seama - pe fata - de vointa populara, invocindu-se legi facute cu dedicatie, utilizindu-se oameni - cozi de topor- s.a.m.d.
Trebuie respectat poporul chiar daca e proasta alegerea lui , altfel, deja sintem in comunism.
Asa era pe vremea lui ceausescu : stia el ce e mai bine pentru popor si, orice-ar fi votat poporul era optional pentru partid. A trebuit sa treaca 40 de ani ca sa scapam de el si acum ne certam pe simpatii politice, pe NIMICURI, in loc sa vedem ca , usor-usor, noi nu mai contam, indiferent apartenta sau simpatia politica. Nu mai contam nici macar la vot. Asta e pericolul cel mai mare : sa nu mai contam deloc ! Ar trebui sa impiedicam comunismul si dictatura sa se intoarca, nu sa ne certam !
Sportiva - Focus ST mk3 2012 250 cp / 360 Nm (inca stoc, dar nu pentru mult timp)
Frumoasa - Volvo S60 D5 2008 230 cp / 520 Nm
Veverita - Fiesta ST 2015 180 cp / 290 Nm
Taurul - Kuga Titanium 2.0 2018 180 cp / 400 Nm
-
styx1 - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina:
de Mihai L » 15 Aug 2012, 23:10
-
- Maşina:
Înapoi la Discutii libere/forum