Discutii libere/forum
Ne era mai bine pe vremea comunismului?
Moderator: Automatistul
Re: Ne era mai bine pe vremea comunismului?
de dandobre » 04 Aug 2012, 11:47
Si premier pe viata sa fie MRU impreuna ca pustii aia de gradinita care au fost in guvernul condus de el, toti exagerat de bogati, ca deh, nu erau comunisti.
- dandobre
- Gold Member
de xetix » 04 Aug 2012, 12:25
Toata lumea ii acuza pe cei de sus ,dar 90 % din persoanele din tara asta daca ar fi acolo sus ar face la fel, sa fure, sa le fie bine lor si familie si sa faca tot posibilul sa ramana acolo cat de mult cu putinta.Indiferent cine este la putere tot asa o sa ne mearga sau poate se schimba pe o parte in bine si in cealalta in reu,problema nu este numa la cei de la putere este cam a intregi populati, mare majoritate suntem inascuti si invatati ca sa facem sa fie bine noua si familiei pe cai nu tocmai corecte incat nu ne mai gandim la alti daca le este bine sau nu.
Binecuvantat este cel care nu asteapta recunostinta, caci acela nu va fi dezamagit.
-

xetix - Gold Member
- Maşina: Ford Mondeo (B5Y) 2004 1.8l 125 cp
- VIN: WF05XXGBB54A52019
de verga_Cip » 04 Aug 2012, 12:26
).Numirea judecatorilor CCR prevazut in Constitutie ca se face prin ALEGERI si nu numiri politice, la fel si Avocatul poporului.
Eu asta mi-as dori...pentru moment. Dar nu cred ca se va rezolva curand...
Fa parte din grupul CLUBFORD Bacau
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=15&t=1285
Ex: Ford Focus turnier 1.8 TDCi 85 kW 2003
-

verga_Cip - 1nsane Member
- Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005
de dandobre » 04 Aug 2012, 12:55
Sarcasmul vine din afirmatii pline de demagogie, de genul, daca pleaca Basescu vin minerii, se face euro 6 lei samd.
Cei carora le e frica de comunisti, se fac ca nu vad faptul ca avem oameni cu grade militare in diverse institutii publice si mass-media, ori cred ca asta e clar semn de capitalism.
Repet, nu conteaza ce fel de parlament vom avea, sau cine va conduce guvernul, asta din prezent e nivelul maxim de politica la care putem ajunge.
Cei de la PDL au avut timp de 2 ani si jumatate guvernarea in mana si majoritate in Parlament, perioada in care puteau modifica absolut orice doreau.
Faptul ca reinvie tema modificarii Constitutiei doar in perioada de campanie electorala, arata faptul ca e doar o strategie politica, care vad ca prinde.
- dandobre
- Gold Member
de isotech_ro » 04 Aug 2012, 15:21
$1 scrie:$2u cred ca ar trebui modificata Constitutia sa fie Base' presedinte pe viata, ca altfel se va intoarce Gheorghiu Dej la putere.
Si premier pe viata sa fie MRU impreuna ca pustii aia de gradinita care au fost in guvernul condus de el, toti exagerat de bogati, ca deh, nu erau comunisti.
$1 scrie:$2ntr-adevar, politicieniii sunt emanatia poporului din care fac parte, daca citesti ce am scris mai sus, exact asta am spus si eu, desigur, exprimandu-ma altfel.
Sarcasmul ................ Faptul ca reinvie tema modificarii Constitutiei doar in perioada de campanie electorala, arata faptul ca e doar o strategie politica, care vad ca prinde.
parca recunosc niste stereotipuri din emisiunile unor televiziuni de stiri ... si ce meseriasi sunt astia actuali ... parerea mea
LE iar actualul locatar interimar de la Cotroceni, pt mine, tot un absolvent al Facultatii de Filozofie-Istorie (asa se numea in 1987) ramine, cu o retorica gaunoasa, plina de accente de marxism-leninism, iar de mamaie aia dela munca si protectie sociala ii sar ideile din gura de parca sunt Tezele lu nea'nicu din 1971
-

isotech_ro - 1nsane Member
- Maşina: Ford S-max Titanium 2.0TDCI Powershift
- VIN: WF0JXXWPCJGE25511
de dandobre » 04 Aug 2012, 17:06
Sa ramana doar alea care trebuie.
- dandobre
- Gold Member
de TOTALSENDER » 04 Aug 2012, 18:47
Si DA - incepe sa-mi fie rusine ca am votat un taran prost crescut - si nu o data... am si recidivat.
Se intrevad insa cam doua categorii in randurile populatiei : cei ce vor sa scape de mahalagiu, desi nu-i vor pe ailalti (cazul meu) si cei ce nu-i vor pe ailalti desi nici pe mahalagiu (cred ca pe principiul rau cu rau....)
acum, eu unul nu pot acuza nici una din parti, practic fiind un episod asemanator celui din 2000 cand, pentru a nu-l vota pe Iliescu l-am votat pe Vadim
Si, ca sa citam un ilustru.... noi... cu cine votam ?
Vand Calculator de Confort pentru Mondeo MK3 2001 Ghia, volan stanga - (cu functia de degivrare parbriz) -100 RON !
Se restituire timbru de mediu
-

TOTALSENDER - 1nsane Member
- Maşina: Scorpio Mk I, '94, 2.0I DOHC, 115cp + GPL
- VIN: WFOAXXGAGARL07091
de toxicristi » 04 Aug 2012, 19:17
Eu personal nu gasesc alta explicatie plauzibila pentru actiunea extrem de agresiva si nechibzuita de anulare a unui mandat prezidential dat prin alegeri, in conditiile in care initiatorii sunt deja la putere, decat pericolul pe care mandatul il prezinta pentru libertatea unor persoane ca Voiculescu (care a anuntat planul cu ceva vreme inainte si a fost si primul beneficiar al mutarii MO sub Guvern.
Mi se pare de domeniul incredibilului sa faci un referendum pe baza unor liste si apoi sa declari ca listele nu sunt bune, o indiferenta inconstienta pentru stabilitatea,predictibilitatea si imaginea institutiilor si a tarii pentru investitori si pentru curs, toate cu un singur scop : demiterea. Cat mai suntem dispusi sa platim pentru demitere? Din rezervele BNR a disparut o autostrada trans-carpatica.
-

toxicristi - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon
de Nic_Bv » 04 Aug 2012, 21:59
Mandatul dat prin alegeri, e discutabil. Stim cu totii cum si-a castigat Baselu al doilea mandat, pe vremea cand prostanacu' visa cai verzi pe pereti. Sa fie clar: in politica romaneasca nimeni nu e Alba ca Zapada, iar Basescu primeste peste bot exact ce a oferit el opozitiei, atatia ani de zile.
P.S.: Băsescu, pe Facebook: Ponta face precum comuniştii în 1946.
Astfel de declaratii suburbane nu afecteaza cursul valutar?
Blog personal: Îmblânzitorul de fantasme
"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
-

Nic_Bv - 1nsane Member
- VIN: WF0EXXGCDE8Y55186
de mihai79 » 05 Aug 2012, 22:02
(sublinierea mea)$1 scrie:$2quot;Exprimarea unei opţiuni politice poate avea loc nu numai prin participarea la referendum, ci şi chiar prin neparticiparea la acesta mai ales în situaţiile în care legislaţia relevantă impune un anumit cvorum de participare. În acest fel, se poate crea o majoritate de blocaj raportat la numărul cetăţenilor unui stat; în acest mod, cei ce aleg să nu îşi exercite dreptul la vot consideră că printr-o conduită pasivă îşi pot impune voinţa politică. Astfel, alegând să nu îşi exercite un drept constituţional, cetăţenii îşi văd realizate propriile lor convingeri prin neacceptarea, în mod indirect, a celor contrare. De aceea, neparticiparea la referendum, mai exact neexercitarea dreptului la vot, este tot o formă de exprimare a voinţei politice a cetăţenilor şi de participare la viaţa politică".

people are fucking incomprehensible
I see dumb people!
-

mihai79 - Ford Freak
- Maşina: Ford Focus 2008 1.6 100CP Trend
de toxicristi » 06 Aug 2012, 11:22
Si sa nu uitam ca acele vorbe vin pe fondul unor fapte prin care textul deciziei CCR a fost modificat pe ascuns in scrisoarea adresata Guvernului pentru a i se da un cu totul alt inteles si a valida idiotenia de mini-recensamant, CCR respingand anterior cererea parlamentarilor USL de renumarare a alegatorilor.
Iar daca e ok ca miliarde de euro, calcarea in picioare a constitutiei si a imaginii Romaniei, raportul pe justite, intrarea in Shengen au fost si sunt fituite de USL pentru ca si Berceanu a dat cu dedicatie cateva SF-uri (studii de fezabilitate) care nu s-au mai concretizat (artificii la care apeleaza ministrii oricaror guverne, portofolii sau partide pentru a recompensa firmele apropiate partidului), inseamna ca traim pe planete diferite.
-

de Nic_Bv » 06 Aug 2012, 11:55
Daca vrei sa vorbim de miliarde la modul concret, hai sa vorbim de rata de absorbtie a fondurilor europene in guvernarea Boc.
"Cred cu fermitate că există o singură formă de educație, autoeducația" - Isaac Asimov
-

Nic_Bv - 1nsane Member
de toxicristi » 06 Aug 2012, 12:53
Sa nu uitam ca tot Basescu mi-a furat salariul, pensia, bicicleta si mireasa.
Daca mai incapea vreo indoiala, Basescu e de vina pentru seceta.
-

de DanielArdelian2 » 06 Aug 2012, 13:19
-

DanielArdelian2 - Membru al Asociaţiei ClubFord
Brainiac - Mesaje: 10723
- Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
- VIN: WF04XXGBB44E42077
de toxicristi » 06 Aug 2012, 13:29
-

de mihai79 » 06 Aug 2012, 14:00
Pare ca ne paste o remaniere: MONA PIVNICERU LA JUSTITIE!!!
I see dumb people!
-

mihai79 - Ford Freak
de toxicristi » 06 Aug 2012, 14:25
$1 scrie:$2ersonal, consider ca aceasta directiva clara de a boicota alegerile este o flagranta incalcare a Constitutiei
$1 scrie:$2"Exprimarea unei opţiuni politice poate avea loc nu numai prin participarea la referendum, ci şi chiar prin neparticiparea la acesta mai ales în situaţiile în care legislaţia relevantă impune un anumit cvorum de participare. În acest fel, se poate crea o majoritate de blocaj raportat la numărul cetăţenilor unui stat; în acest mod, cei ce aleg să nu îşi exercite dreptul la vot consideră că printr-o conduită pasivă îşi pot impune voinţa politică. Astfel, alegând să nu îşi exercite un drept constituţional, cetăţenii îşi văd realizate propriile lor convingeri prin neacceptarea, în mod indirect, a celor contrare. De aceea, neparticiparea la referendum, mai exact neexercitarea dreptului la vot, este tot o formă de exprimare a voinţei politice a cetăţenilor şi de participare la viaţa politică".
"Partidele politice pot îndemna sau din contră să nu îndemne cetăţenii să voteze, ambele aspecte ale dreptului la vot contribuind la definirea şi la exprimarea voinţei politice a cetăţenilor. Ceea ce însă partidele politice nu pot întreprinde este obligarea cetăţenilor la a vota sau, din contră, la a nu vota, întrucât numai în acest caz dreptul la vot este golit de conţinut", arată judecătorii.
"Neparticiparea la vot, având în vedere cele mai sus expuse, nu este susceptibilă de a atrage în accepţiunea Constituţiei astfel de sancţiuni, neputând fi calificată în nici un fel ca fiind contravenţie sau infracţiune", concluzionează CCR.
@mihai : Din partea mea, sa puna pe cine vor ministru, atata timp cat nu e incompatibil - nu ca ar fi ceva iesit din comun pentru "cel mai Intact guvern".
-

de Nic_Bv » 06 Aug 2012, 14:57
-

Nic_Bv - 1nsane Member
de mihai79 » 06 Aug 2012, 15:31
Sunt fortat sa-l sustin pe Basescu datorita faptului ca alternativa e Ponta & Antonescu.
Cu totii avem propriile noastre convingeri si opinii, formate in functie de informatiile pe care le primim. Aceste convingeri trebuie insa validate mereu pentru a ne asigura ca luptam "lupta cea dreapta". Pentru mine, sistemul de referinta pe care-l folosesc pentru a-mi valida opiniile este occidentul - presa si mai ales organismele occidentale. Logica fiind: de afara lucrurile pot fi vazute mai obiectiv, fara bagaj emotional, fara influente ale unei tabere sau alteia etc. deci am sansele cel mai mari de a obtine o opinie obiectiva contra careia sa imi masor convingerile. Din cate am avut ocazia sa citesc pana acum, convingerile mele au fost validate.
I see dumb people!
-

mihai79 - Ford Freak
de Mihai L » 06 Aug 2012, 21:33
$1 scrie:$2.. Luarile de pozitie ale unui presedinte suspendat sunt urmarite si interpretate de toata lumea, de la Gica de la scularie, pana la Angela Merkel. Crezi ca Basescu s-ar mai chinui (pentru ca da, limbajul diplomatic e un chin pentru el) sa apara in fel si fel de cuvantari, daca acestea nu ar avea niciun efect?
Oooo, deci credem cu tarie ca e mana in mana cu Merkel si Barosso...?
Nimic nu se leaga de FAPTELE lor de pana acum, totul se reduce la 'soaptele' lui Basescu la urechea UE???
Daca erau baieti destepti, ii luau la o saorma la Dristor si tineau cu ei, nu cu Basescu...

-

Mihai L - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey
de xetix » 07 Aug 2012, 00:22

Binecuvantat este cel care nu asteapta recunostinta, caci acela nu va fi dezamagit.
-

xetix - Gold Member
- Maşina: Ford Mondeo (B5Y) 2004 1.8l 125 cp
- VIN: WF05XXGBB54A52019
de KomandantuR » 08 Aug 2012, 09:22
$1 scrie:$2roblema e ca destui cetateni cu drept de vot habar nu au pe ce lume traiesc. Fiecare popor are conducatorii pe care ii merita. Mai jos un film cu niste exemple:
Si cred ca procentajul de votanti ca cei din film nu este mic. Parerea mea, si a altora cu care am mai stat de vorba, e ca dreptul de vot ar trebui sa fie dobandit in urma indeplinirii unui anumit barem la un test de inteligenta. Altfel vom avea in continuare oameni care-si vor da votul pentru o bere sau ce se mai ofera, ca oricum nu inteleg ce se intimpla in tara asta pe plan politic. Insa pentru politicienii romani acest gen de oameni sint preferati, pentru ca sint usor de manipulat.
Oare daca am face o aritmetica cu procente, bazata pe raportul alegatori mediu rural/mediu urban, am tine seama si de bunul simt care ne dicteaza fiecaruia perceptia raportului nr de alegatori din mediul rural care HABAR NU AU pt ce au votat (unii dintre ei de 2 ori, ca doar erau 2 sectii de votare in sat, nu?), am mai reduce oare din acei 7 milioane si ceva? In conditiile in care si 1-ul acela de dupa 50% devenea EXTREM de important? E o posibilitate, nu?
Un coleg intona cu cateva pagini in urma "hit-ul" LASA-NE, LASA-NEEE... Poate ca sunt f multi carora nu le place melodia, si de aceea au ales sa "nu vina la concert". E o posibilitate, nu?
Unii au ales sa nu se prezinte la referendum pt ca astfel au invalidat decizia Parlamentului de suspendare a Presedintelui. E o posibilitate, nu?
Parerea mea este ca buba pleaca de la traseismul politic. De ce eu, ca alegator, sa dau girul unui partid de stanga/dreapta pt o perioada de x ani, pt ca pe parcursul mandatului sa il vad pe cel pe care l-am votat ca "schimba banda"? Si fara semnalizare? Cum mai pot fi eu reprezentat in Parlament de acel om? Prefer sa lase locul liber daca a avut o revelatie dintr-o data, si ne vedem la urmatoarele alegeri. Asa, "Hai la noi ca facem si dregem, si da-i in ma-sa pe aia!" (alegatori)
Se mai bate moneda pe absorbtia fondurilor europene. Uitam ca aia vor inchide robinetul, doar avem semnale in privinta asta. Cine mai crede faptul ca in economia mondiala de azi, ala care da banu', nu dicteaza niste reguli, il invit cand ii mai cade un dintisor, sa il bage sub perna. Administratorii de firme, sau asociati, voi care finantati/administrati/investiti/veniti cu banu', nu dictati niste reguli? Ce faceti cu Gica de scularie daca se scoala intr-o dimineata si i se pare lui ca uneltele si dispozitivele cu care lucreaza ii apartin de fapt, "fiind un bun al intregului popor"? Va spun eu. Va ganditi cat avant sa va luati pt sutul ala in cur pe care il merita.
Si ar mai fi, dar maine plec in concediu si am treaba multa...
PS Ah, sa nu uit, sunt unul din adeptii votului cenzitar, dar numai dupa o "verificare amanuntita a averilor si a modului cum au fost ele dobandite".
Later edit: Din 29 iulie incerc sa-mi explic 2 feluri de comportamente (in familia mea, nu luate de pe net).
O pereche de parinti cu pensie de 600 de lei aleg sa nu mearga la vot. Cealalta pereche, cu una din pensii de 4500 lei (deh, colonel in rezerva), voteaza cu 2 maini, iar apoi primul lucru pe care il fac il pun pe fi-miu sa verifice pe net daca "le-au mai marit aia pensiile"! Uneori chiar avem ce invata de la cei in varsta...
-

KomandantuR - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
- VIN: WF05XXGCD57L20779
de Nic_Bv » 08 Aug 2012, 11:37
Suntem o natiune efervescenta, plina de trairi emotionale, ce inca nu si-a format o scala de valori capabila sa genereze lideri. Partea proasta este ca - asa cum mentiona si KomandantuR - cei care conduc destinele Europei vor sanctiona aceasta "spalare a rufelor" in public, inzecit (vor folosi instabilitatea politica ca pretext pentru a-si implementa politicile protectioniste: Romania, neglijabila ca factor decizional, masa de consumatori neavizati si zona-tampon spre rasarit). Iar cei care cred ca de vina e numai si numai USL, sau numai si numai Basescu, sunt naivi.
-

Nic_Bv - 1nsane Member
de Nic_Bv » 09 Aug 2012, 09:29

-

Nic_Bv - 1nsane Member
de styx1 » 14 Aug 2012, 23:29
NU s-a tinut cont de votul popular.
La refendumul pentru demiterea lui basescu s-a votat demiterea.
NU s-a tinut cont de votul popular. Oricum ar da-o 85% din votanti ( vreo 7 milioane, oricum mai multi decit cei care l-au pus presedinte) e un vot clar de " valea !"
Ce democratie e asta ?
Sportiva - Focus ST mk3 2012 250 cp / 360 Nm (inca stoc, dar nu pentru mult timp)
Frumoasa - Volvo S60 D5 2008 230 cp / 520 Nm
Veverita - Fiesta ST 2015 180 cp / 290 Nm
Taurul - Kuga Titanium 2.0 2018 180 cp / 400 Nm
-

styx1 - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: 450 cai / 620 nm + 250 cai / 360 nm
de Mihai L » 15 Aug 2012, 10:30
Ma refer la 'majoritatea' covarsitoare de 85%, pe care o poti obtine similar si cu 100 de votanti, din care 85 sunt contra. Probabil vei spune ca sunt prea putini fata de ceilalti si nu conteaza; ai dreptate aici. Mai sus nu, verifica si conditiile de validare a referendumului.
-

de toxicristi » 15 Aug 2012, 15:25
$1 scrie:$2a referendumul pentru modificarea constitutiei s-a votat pentru 300 parlamentari si o singura camera.
NU s-a tinut cont de votul popular.
La refendumul pentru demiterea lui basescu s-a votat demiterea.
NU s-a tinut cont de votul popular. Oricum ar da-o 85% din votanti ( vreo 7 milioane, oricum mai multi decit cei care l-au pus presedinte) e un vot clar de " valea !"
Ce democratie e asta ?
O democratie de tranzitie (1. e plina de prevederi rezervate situatiilor de urgenta, cu totul exceptionale, care au devenit obisnuinta; 2. regulile alegerilor si referendumului sunt facute dupa cum bate vantul intr-un moment, cu dedicatie, sa nu treaca legea aia, sa il suspendam pe ala - ar trebui ca aceste reguli (de cvorum, de reprezentare, de procente) sa fie batute in cuie si sa fie bazate pe argumente solide si empirice). Dar banuiesc ca e normal ca aceste mecanisme sa se auto-regleze in timp, pentru ca democratia noastra sa treaca de stadiul pubertatii si sa ajunga la maturitate.
Dar ce zici tu e ca si cum, la alegeri, 51% ar vota cu X, 49% ar vota cu Y, si ai spune ca "Nu s-a tinut cont de votul popular. Cum poate sa iasa X, cand are 49% impotriva?! Ce democratie e asta?" Legile referendumului sunt facute de Parlament, iar momentan avem conditia majoritatii (minim 50%+1 din cei prezenti sa voteze DA) si cea a cvorumului (sa fie prezenti minim 50%+1). Din pacate nici macar asta nu o poti folosi ca si criteriu la vot parlamentar (votez partidul X pentru ca imi impartaseste viziune asupra legii referendumului - de la majoritate simpla fara cvorum, la majoritate simpla cu cvorum, pana la majoritate simpla din total persoanelor cu drept de vot), pentru ca parerile legate de legea referendumului se schimba in functie de situatie.
-

de styx1 » 15 Aug 2012, 22:48
S-ar putea face un referndum pe orice problema, daca nu se tine cont de vointa populatiei (buna, proasta - cum o fi ea) recurgind la tertipuri si smecherii, atunci de pomana il faci...
Pentru mine, nu e nici o diferenta intre usl si pdl, intre basescu si ponta , sau antonescu. Toti sint o apa si-un pamint, toti cauta sa ne fure, insa s-a ajuns prea departe : nu se tine seama - pe fata - de vointa populara, invocindu-se legi facute cu dedicatie, utilizindu-se oameni - cozi de topor- s.a.m.d.
Trebuie respectat poporul chiar daca e proasta alegerea lui , altfel, deja sintem in comunism.
Asa era pe vremea lui ceausescu : stia el ce e mai bine pentru popor si, orice-ar fi votat poporul era optional pentru partid. A trebuit sa treaca 40 de ani ca sa scapam de el si acum ne certam pe simpatii politice, pe NIMICURI, in loc sa vedem ca , usor-usor, noi nu mai contam, indiferent apartenta sau simpatia politica. Nu mai contam nici macar la vot. Asta e pericolul cel mai mare : sa nu mai contam deloc ! Ar trebui sa impiedicam comunismul si dictatura sa se intoarca, nu sa ne certam !
Sportiva - Focus ST mk3 2012 250 cp / 360 Nm (inca stoc, dar nu pentru mult timp)
Frumoasa - Volvo S60 D5 2008 230 cp / 520 Nm
Veverita - Fiesta ST 2015 180 cp / 290 Nm
Taurul - Kuga Titanium 2.0 2018 180 cp / 400 Nm
-

styx1 - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: 450 cai / 620 nm + 250 cai / 360 nm
de Mihai L » 15 Aug 2012, 23:10
$1 scrie:$2o nu vorbesc aici de legi, ci bun simt. Cum sa nu tii cont de 7 milioane de voturi ? Cum sa nu tii cont ca basescu a fost ales cu 5 mlioane si acum nu poate fi trimis la tigari cu 7 milioane ?
Eu ti-as propune sa vorbim de legi, si as aduce aminte de un alt eveniment. Fiind pe un forum auto, as aduce ca exemplu obtinerea permisului de conducere.
Legea specifica: la sala ai 26 intrebari, trebuie sa obtii minim 22 puncte. Cati oare au cazut cu 21 de puncte? Pe principiul tau ar trebui sa se tina seama ca au raspuns bine la atatea intrebari si sa ia permisul, asa-i?
Ei bine, legea nu este interesata daca ai facut 21 de puncte sau 0, cata vreme nu ai minim 22 de raspunsuri corecte.Ei bine, tot asa e si la referendumul despre care discutam.
Acum suntem in situatia in care 'guvernul si parlamentul' au luat doar 20 puncte, prin urmare daca mai mult nu putem, hai sa modificam legea astfel incat 20 de puncte sa fie suficiente.
Te-as intreba de ce nu au dat o lege prin care sa fie demis presedintele pentru ca respira, si astfel sa nu mai platim o gramada de bani pe un studiu de opinie.
Ce-o fi asa de greu de inteles un joc la care stim regulile si rezultatul?
LE: Revin cu alta situatie: iliescu a fost ales cu 80% in '90. Pe principiul tau nu putea fi trimis la tigari chiar daca s-ar fi facut cvorumul, dar sa fi fost numai 7.5 milioane impotriva. Ei?

-

Înapoi la Discutii libere/forum