Prietene, firma la care lucrez are peste 500 de angajati, lucreaza in directa colaborare cu Dacia&Renault, facem foarte multe piese pentru ei, Precum si cu Ford, pentru tot ce fac ei la Craiova, dar e usor sa fi ipocrit si frustrat sa iti dai cu parerea despre ceva ce nici macar nu sti ca exista. Dar nu dau eu doi lei pe parerea ta, eu stiu cine si ce sunt, ce am facut, ce scoli am in spate, si cred cu tarie ca la masa cu mine tu iti notezi si eu iti dictez...apropo de luat la misto, domni admini ce se iau numai de mine pupavar tata

. Nu cred ca pot fi director economic, stiu asta cand imi vad fluturasul de salariu.
A ajuta echipa inseamna a scapa de tiranie, asa ca da este solidaritate, cuvant abstract pentru coeficientul redus de neuroni ce-ti alearga prin capsor.
Cati au fost de la alte echipe? Nu stiu ca n-am fost acolo, dar presupun ca daca m-am lovit de prostie aici, cred ca acolo abunda, si vad ca sti deci, mai ai tricoul cu free jiji? Daca au fost de la alte echipe bravo lor, dar la scopuri comune ne unim sub un sibgur front, vezi cazul Craiova, FRF, LPF...miscari de protest la care tu mutai postul cand ghertoiai alta bere :*
Nu mi-e jena cu nimic legat de Steaua, noi am scos in strada 6000 de oameni la proteste, iar cand tu iti scarpinai ignorant parul pubian. Alea 6-10 meciuri fara spectatori au fost, fara noi cel putin, dar spiritul de turma este direct proportional cu prostia unora, si aplaudaci sau scarpinatori de zone erogene sunt care sa vina la meciuri. Plus ca multi din Nord sunt cumparati, si de aici nu mai e protest, nu mai contesta nimeni si nu se boicoteaza meciuri.
Ca sa inchei aceasta polemica, Mihai, te rog eu nu mai abera pe tastele alea. Nu ai habar de nimic, pentru tine Steaua e doar ce vezi la gesepe sportpunctro si alte minuni la care te uiti cand iti mangai bilutele crezand ca esti mascul, crezand ca sti tu cand ce sa vezi, mai ales dupa ce ai scris aici, sti fix .... .
Daca vrei sa iti mai dai cu parerea despre mine, locul unde lucrez, ce fac, ce sunt, ce am facut, mai intai fi sigur ca nu decazi in prostie, dar mai ales in ipocrizie, cand nu sti cum ma cheama dar pretinzi ca sti unde si ce lucrez eu, ori asta, imi poate da o imagine asupra inteligentei covarsitoare pe care nu o ai. Te pup si iti astept replica de baiat destept, asta dupa ce iti mai freci zonele ca sa iti vina idei.