Impresii dupa 5500 km si aproape 30 de zile de `uzura` in Romania
Imi primul rind scuze celor ce stau la rind pentru un feed back din partea mea o sa va raspund in seara asta la toti.
Am fost foarte ocupat mai ales ca am lansat si primul meu Blog un mixt intre turism prieteni viata personala hobby.
http://cazare-mamaia-constanta.ro/blog
Momentan sint inca in teste urmind ca in scurt timp sa adaug si alte informatii.
Asadar de pe 29 Octombrie de cind am luat masina am facut 5500 km.
In ceea ce priveste consumul in functie de stilul de mers batrineste sau ca in manual ori mai sportiv pe cit se poate in oras dar mai ales pe Autostrada Lu` Peste, consumul variaza.
Daca de exemplu ieri dupa 800 km din care 300 in oras si 500 CTA-BUC-CTA am avut un consum de 6.2 % dupa metoda full full in conditiile in care am facut pina la Bucuresti 2 ore, in oras am obtinut si consumuri de cartea recordurilor dar si consumuri din clasa mini.
Pina acum pentru varianta de motorizare pe care o am pot spune ca am un consum normal.
In urma cu 3 zile un prieten ce are Cielo pe GPL imi spunea ca in oras a avut un consum de 15 %
Ce nu imi place
- din pacate pina cind termina concediul electronistul de la Transatlantis va trebui sa mai fac muschi la piciorul drept, la drum lung este neaparat nevoie de TEMPOMAT
- sper ca tot el sa rezolve si autoblocarea usilor de pe loc
- la viteze de peste 140 km/h mai mult ca sigur si datorita drumurilor zgomotul se amplifica in masina
- fiind neagra masina se murdareste si la 2 ore dupa ce am spalat-o
- faptul ca trebuie sa fiu foarte atent la toti tiristii sa nu ma trezesc cu pietre pe parbriz
- faptul ca pentru citeva zile o voi tine pe bara pentru ca miercuri imi expira numerele de Germania si din ce am inteles la incaputul lunii Decembrie UE va lua o decizie in privinta taxei de prima inmatriculare, sint curios ce o sa fie
- inca tremur la parcarea cu spatele si mai deschid usa din cind in cind
- faptul ca motorul este prea silentios

si ca sa il aud trebuie sa dau volumul boxelor la 1 sau 2
-display-ul pentru computerul de bord nu este mare asa cum sint la fordurile ce au cutie automata
Ce imi place
- fidelitatea celor 8 boxe la auditia cd urilor in format mp3 si audio
- parbrizul incalzit pe care l-am folosit de 3 ore, ce sa mai zic in 30 de sec am geamul curat
- silentiozitatea motorului
- raspunsul la solicitari in depasiri
- stabilitatea in curbe
- portbagajul imens
- costul decent al consumabilelor si al tarifelor din Service
- incalzirea din scaune utila la prima ora mai ales pe vremea asta
- farurile xenon (am scapat de usturimea ochilor)
- saunele fata tip SPORT foarte confortabile