Pentru ca momentan Blogul este in lucru scriu aici tot ce am pe suflet.
Impresii dupa schimbul distributiei la Transatlantis Constanta.
Pentru ca la tipul meu de motor nu sint momentan cereri pentru distributie, Luni am primit confirmarea ca Joi va veni importul din Germania in care va fi si kittul pentru distributie impreuna cu bavetele de noroi pe spate care sint diferite fata de sedan sau hatchback si cureaua de agregate, cu aceasta ocazie trebuie sa le multumesc celor de la Forcar pentru ca au fost sinceri si m-au sunat din timp si in plus m-au informat zilnic despre sosirea importului.
Din acest motiv a trebuit sa fac reprogramarea de la ora 8 la ora 13.30 pentru ca nu se stie niciodata cind vin curierii cu pachetele, cei de la Transatlantis nu au comentat si m-au intrebat la ce ora doresc sa vin am ales 13.30.
Coletul l-am ridicat pe la 12.30 si am montat inainte sa merg la service bavetele pe spate fara sa dau rotile jos iar pentru a nu mai avea probleme ca la cele de pe fata am pus saibe cu autoblocare si am folosit alte suruburi putin mai lungi, remarc si clemele diferite fata de cele de pe fata.
Citeva sfaturi pentru cei din Constanta :
- cumpara piesele originale Ford pentru a avea garantie pentru manopera, vino cu ele la reprezentanta sa le verifice daca sint OK si apoi faci programarea
- programeaza-te la prima ora 08.15 pentru ca altfel poti sa ai sansa ca la ora cind esti programat sa nu fie gata masina dinainte si vei mai astepta 20-30 de minute
- vino la reprezentanta cu 15 minute in avans pentru ca dureaza foarte mult formalitatile de intrare in service, chiar i-am spus tipului de la receptie ca trebuia sa vina cu mine in Germania cind am cumparat masina sa o testeze el, a notat baiatul tot ce aveam in masina (ciocan, fes, o cutie cu cd uri de care eu si uitasem, 2 sticle de suc, cutie cu servetele, parasolar, umbrela, nivel combustibil etc) a facut 2 ture pe linga masina sa vada daca este zgiriata sau are alte probleme si a descoperit o mica zgirietura de care o nu stiam pe care a si notat-o pe foaie
Programarea a fost pentru schimb kitt distributie (curea si 2 role una de intindere si una de ghidaj)
Ca `BONUS` am schimbat si cureaua de agregate, pentru cine doreste detalii despre cum se fac lucrarile `BONUS` le pot oferi pe e-mail sau PM.
Citeva impresii despre Transatlantis :
- preturi la manopera nesimtit de mici 60 ron pe ora fara tva, pentru cei ce cunosc preturile la Cardinal si AutoGrup stiti la ce ma refer
- manopera distributie 185 ron cu tva
- geometrie roti (toate 4) 70 ron
- teste suspensie 36 ron
- testare full computerizata 80 ron
- schimb curea agregate 45 ron
- schimb curea pompa apa 45 ron
- atmosfera relaxata
- sala de asteptare la etaj cu geam catre hala, plasma cu 9 camere unde poti urmari fiecare banc de lucru, internet wirless, cafea, apa plus nelipsitele bomboane
- mecanici de treaba cel putin cei 2 cu care am discutat eu, iti raspund la intrebari iti dau sfaturi (mi-au spus sa bag de acum ulei 5w-40, sa fiu atent la filtrul de particole, sa folosesc doar filtru de motorina Delphi facut pentru Ford sa) te lasa sa stai linga masina eu am stat cam 60 de minute si nu a comentat nimeni
- se accepta piesele clientului singura conditie este sa fie originale Ford, adica cumparate de la Forcar sau Centrocar, la ei piesle sint cam scumpe (kittul eu l-am cumparat cu 450 de la Forcar si la ei costa 700)
- executa lucrari si la alte masini, am un prieten ce va veni cu un Volvo S40 sa schimbe distributia
- este un trafic mare in hala multe masini de firma majoritatea de la Rompetrol, cu oameni care le lasa si cind sint sunati ca totul este ok se reintorc
- se accepta la plata si cardul
Iata si povestea : dupa ce Luni am facut reprogramarea de la ora 8.15 la ora 13.30, ieri am primit un sms sa confirm rezervarea pentru vineri, am dat reply cu Ok si astazi la 13.29 am intrat la receptie. Mare greseala eu care ma asteptam sa fie deja cineva cu mina intinsa si eu sa ii dau cheia si sa intre cu masina direct pe elevator, a trebuit sa stau cam 10 minute doar ca sa pot vorbi cu unul din cei 2 angajati de la receptie fiind full acolo. Cind am ajuns si eu la `ghiseu` a mai durat cam 10 minute pina a facut formalitatile dupa care am mai stat 10 minute sa vina tipul afara sa inspecteze masina (am scris mai sus de el) a mai durat inca 10 minute, dupa inspectie prima veste proasta si singura, masina dinainte nu este gata si mai trebuie sa astept cam 30 - 40 de minute. La ora 15.30 a intrat si masinuta in hala au desfacut roata dreapta fata, scutul si sus cu ea.
Au lucrat 3 oameni un mecanic si 2 ucenici si la ora 16.40 masina era gata cu schimbul distributiei, intarit baveta fata stinga, curea agregate. Asadar in 70 de minute au terminat chiar daca au normativ de 2.6 ore, asta in conditiile in care 5 ateliere din Constanta au dat ca timp intre 4-7 ore sau ceva de genul pai dupa ce desfacem vedem noi ce este pe acolo si iti spunem cind terminam iar tariful la manopera intre 250 - 480 ron iar factura si garantie ZERO.
Am mai aflat ca la tipul asta de distributie este nevoie de 2 chei speciale pe care doar ei le au in Constanta.
Momentan daca nu am alte necazuri mai am treaba in reprezentanta peste 45 000 km cind trebuie sa schimb iara cureaua la agregate si la 180 000 cind trebuie sa schimb iara distributie si pompa de apa plus iara cureaua de agregate.
Cine doeste si alte informatii ii stau la dispozitie.
Ultima oară modificat de
radur pe 22 Noi 2007, 18:22, modificat 1 dată în total.