Salut baieti,
Revin cu informatii picante

Masina am luat-o vineri, dar am plecat imediat la drum, asa ca acum am ajuns sa scriu. Am fost chemat la 5 sa o iau, dar pana la urma a durat ceva mai mult. Se pare ca nu se uscase lacul. Pe la 7 si ceva a fost gata, intre timp am vorbit cu Mihai si cu directorul de acolo, care au tinut sa ma lamureasca despre cauza acelei neintelegeri.
Din punct de vedere al calitatii, sunt foarte multumit. Nu se cunoaste ca a fost indreptata, sau ca s-a lucrat la ea (capota, bara fata, bara spate, portiera dreapta). Daca eu nu as sti ca s-a intamplat ceva, probabil ca altcineva nu si-ar da seama. Deci calitate foarte buna, asa cum auzisem pana acum. Dar...tot a ramas o mica problema. Un far de ceata nu functioneaza. O sa merg din nou la ei, sa remedieze problema. Nu stiu daca au mai facut toate verificarile cand au montat bara fata, e destul de deranjant sa trebuiasca sa merg din nou acolo (nu e chiar in drumul meu), dar probabil ca exista sanse mari sa scape cate un mic detaliu la verificare. Scaunul, volanul si schimbatorul erau protejate cu folie, masina a fost spalata (chiar si inauntru) si km erau asa cum i-am lasat
Concluzia...per ansamblu sunt multumit, calitatea lucrarii probabil ca este un atu mai important pentru mine decat calitatea comunicarii, asa ca pe viitor o sa trec tot pe la ei. Sper sa inteleaga si ei ca cei care vin intr-un service vor sa li se spuna un termen clar, poate nu intotdeauna atat de repede cat vor ei, vor sa li se faca un lucru de calitate, sa aiba certitudinea ca nu dispare nimic de pe masina, si sa aiba incredere ca daca apar probleme in lucrare vor fi anuntati si li se va explica (,) cauza intarzierii. Daca vor lucra in continuare la punctele astea, probabil ca vor ajunge cel mai aglomerat service - si atunci va exista o presiune uriasa pentru scaderea standardelor.
Ca sa inchei pe un ton mai glumet, sper sa nu se aplice vreodata sloganul lor si la lucrarile de vopsitorie ("You will see the difference")