eu am patit urat de tot cu FORD CSD
subiect : FORD FOCUS 2003 nr: B38DMO
ptr schimbat capota, fard dreapta , masca grila ,cui capota deformat,furtun admisie aer spart,carcasa intercooler sparta,balamale capota fata si furtune intercooler am primit un termen de 3 saptamani ptr executarea reparatiilor.
in momentul in care am mers la ei sa iau masina am observat cu stupoare ca masina ca :
1. masina era zgariata pe toata suprafata in jurul parbrizului

- cred ca au scos parbrizul cu levierul
2. masca grila fata era lipita ( au folosit superglue) si remontata

- in deviz scria clar ca trebuia inlocuita
3. capota nu era aliniata si vopsita in bataie de joc(era plina de moate )

- la ce naiba mai au camera aia speciala ptr vopsit ?
4. aparatorile de noroi de la rotile din fata (cred ca i se mai spune si oala) erau prinse cu niste holsuruburi ordinare si de toata jena insurubate total aiurea direct in bara din fata
5. scaunele(de culoare crem) erau murdare iar de volan nu mai spun
6. plasticele de la centurile de siguranta erau puse in bataie de joc (erau sarite)
7. farul nu era schimbat (au motivat ca farul le sosie cu urechile rupte)
drept urmare am procedat la un scandal monstru cerandule un nou termen ptr remedierea problemelor.
ca offtopic :
la 5 minute dupa ce am plecat de la ei din service am fost lovit de un cal (o caruta )
un tigan(nu sunt rasist) cu o caruta a reusit sa sifoneze(capota portbagaj) frumusete de mercedes E220 (masina uni prieten).
si au urmat ore bune petrecute la politie ptr o amarata de dovada
plus ceva banuti ptr inlocuirea capotei(am suportat jumatate din chelituiala)
cred ca ma blestemasera mecanicii din service ptr scandalul facut
sa revenim
dupa inca o saptamana am ajuns iarsi la FORDCSD
de data aceasta am fost intampinat cu totu altfel.
masina arata bineee , oamenii lucrasera chiar bineee si pe deasupra am primit si scuze din partea patronului.
patronul a facut tot posibilul sa plec multumit de la Ford CSD
daaaarrr povestea nuuu e gataaaaaaa
ramasese doar farul de schimbat (cel cu urechile rupte )
am inteles ca a fost un caz special deoarece era cu xenon si a durat ceva pana sa vina comanda
dupa inca o saptamana am mers iarasi la ei ptr far
operatiunea de schimbare a farului in mod normal trebuia sa dureze in jur de 30 de minute
daaarrrrrr ce credeti ?
a durat muuultt mai mult
cand am intrat la ei in service dupa aproximativ 2 ore si se tineau cu mainile de cap
oamenii au reusit sa rupa un surub de la capota si se chinuiau sa scoata partea ramasa in filet.
incercad sa scoata surubul buclucas au reusit sa gaureasca si partea de filet a surubului drept urmare au inflorit capotaa pe partea celalalta.
in urma episodului cu surubul am primit o alta capota dupa inca 2 zile de asteptari si iarasi neumarate SCUZEEEEEE
daaaarrr povestea nuuu e gataaaaaaa
cand ziceam ca am scapat de FORD CSD
surprizaaaaa:
degivrarea de la parbriz functiona doar pe jumatate

( evident nu partea soferului)
a trbuit sa fac iarsi un drum pana la ei ptr o nenorocita de mufa.
ps: il astept pe ROSS sa ma contrazica
1,8 tdci 100cp/2003/Ghia/Xenon/computer/MP3/scaun electric sofer si incalzite fata/senzori parcare/parbriz cu degivrare/oglinzi incalzite/geamuri electrice