O poza de toamna, dupa baie. Are si prezoane noi de ceva vreme. Mi s-a parut curios ca la vulcanizare le-au strans cu cheia direct, fara sa mai scoata capacelul de metal deasupra. De fapt nu stiu sigur daca se scoate, tipul de acolo a zis ca asa se strang. La Opel am capacel de plastic, il scot si dedesubt e prezonul...asa ma gandeam ca sunt si astea.
Acum cateva saptamani am avut placuta ocazia sa merg la servici la sediul din Brasov si am stat in Predeal. Deci serpentine si dimineata si seara
A fost super distractie, masina vireaza si sta pe drum de parca e controlata cu puterea gandului. Chiar si cand erau 0 grade dimineata, cauciucurile de vara s-au comportat exemplar, in nici o clipa nu am avut senzatia de nesiguranta. I-ar trebui totusi un diferential dupa mine, e in plan, in limita posibilitatilor. La fel ca si o suspensie cu amortizoare Koni Sport (Yellow) si arcuri Eibach, combinatie care nu ar trebui sa o coboare decat f putin, si asa am atins cu bara fata bordurile de mai multe ori, cand am parcat oblic.
Franele imi plac f mult, setul de placute Yellowstuff si discuri EBC BSD pare reusit, nu am observat fading vreodata, feedbackul in pedala este foarte bun si masina iti da incredere ca se si opreste pe cat de repede accelereaza.
Mai am ceva goodies in plan, gen intercooler, filtru de aer sport, downpipe, pana la anul, cand imi doresc sa ajung cu ea la Nurburgring. Ah, plus antifonare usi si podea pt ca mi se pare foarte galagioasa comparativ cu Opelul si ma oboseste pe distante lungi (de la drum, motorul nu se aude la mers constant). Ar fi prins bine si un cruise control. Poate in viitor, o sa pun, cred ca se poate. Si sa folosesc satelitul de la radio-cd pentru control (asa am facut la Renault pe care l-am avut mai demult).