Astazi m-am trezit cu o surpriza neplacuta! Stopul stinga spate "flutura" in vint!

Mai exact surubul de prindere a cedat si stopul se misca bine mersi in lacasul sau. In plus, el nu mai sta lipit de caroserie si apa se scurge in interior. Am facut o programare la dealerul ford din Bacau pt remediere. Baietii de la Neco Motors au fost operativi, telefon la 10, programare la 13.00 in aceeasi zi. Au demontat stopul si au constatat ca plasticul in care se infileteaza surubul a cedat. Binenteles au aparut discutii, cum ca nu ar fi caz de garantie ci de casco! Nu exista urma de impact, de fortare, dar ei au lansat ipoteza ca eu as fi vrut sa schimb un bec ars si, din nepricepere, as fi smuls lampa stop

In final, s-au convins ca nu e fortat, nu a tras nimeni de stop, dar suspecteaza ca cineva ar fi apasat pe lampa si ea a cedat! S-a lasat cu poze si adresa in Germania pt inlocuire stop spate. Sper sa nu fie probleme pt ca m-am interesat deja si situatia este intilnita si la alte marci auto. Explicatia e ca s-a strins surubul prea tare la montaj, au aparut torsonarile si vibratiile de la mers pina cind in final plasticul a cedat!
Astept raspuns de la tata Ford si mama Neco sa vedem cind se remediaza minunea!
Am semnalat si problema greierasilor din portiera stinga. S-au lamurit ca exista, sint vii si f. zgomotosi

. Au vrut sa dea panoul jos dar am cerut sa o faca la revizia de 15.000km! E o chestie care nu se poate face pe fuga, necesita timp si atentie. Oricum, placut surprins de amabilitatea celor de la Neco. Am solicitat sa intru in service pt constatare, am spus ca daca e necesar eu semnez ca imi asum raspunderea intrarii, dar vreau sa fiu linga masina. Asa ca m-au lasat...
Promit sa va tin la curent cu evolutia problemei!