30 Apr 2008, 09:00
$1 scrie:$2um sa fie "normal"?? E Anormal! Normal ar fi ca instructorii sa le invete sa conduca si politistii sa nu dea carnetul oricarei proaste. De fapt oricarui prost, ca sunt destui barbati care nu au treaba. Nici eu nu-s as, inca invat, dar la dracu, macar incerc sa respect regulamentul ala. Si mai mult pt masina ta o faci ca daca te pocneste cineva, pe langa faptul ca iesi vinovat, mai stai si vreo 2-3 sapt cu masina in service. In cel mai bun caz.
30 Apr 2008, 09:20
$1 scrie:$2$1 scrie:$2um sa fie "normal"?? E Anormal! Normal ar fi ca instructorii sa le invete sa conduca si politistii sa nu dea carnetul oricarei proaste. De fapt oricarui prost, ca sunt destui barbati care nu au treaba. Nici eu nu-s as, inca invat, dar la dracu, macar incerc sa respect regulamentul ala. Si mai mult pt masina ta o faci ca daca te pocneste cineva, pe langa faptul ca iesi vinovat, mai stai si vreo 2-3 sapt cu masina in service. In cel mai bun caz.
Normal ca e ANORMAL! dar... e normal in anormalitatea in care traim!
30 Apr 2008, 09:35
(Asta este raspunsul pe care mi l-a dat un tip cu un BMW seria 3)30 Apr 2008, 09:35
30 Apr 2008, 09:40
$1 scrie:$2$1 scrie:$2âtă carne și scuipat în geamuri am dat eu ieri pe drumul Alexandria București, până-n mihăilești tuturor jegoșii care mergeau pe contrasens ca și cum era drumul lor. Poliția lua carnete dar nu atât de repede pe cât apăreau inconștienții...
adica depaseau coloana stationata ?
30 Apr 2008, 09:49
$1 scrie:$2u da, si iata raspunsul : " pai masina mea e smechera, si din cauza demarajului, nu mai am timp sa apas pe semnalizator "![]()
(Asta este raspunsul pe care mi l-a dat un tip cu un BMW seria 3)
30 Apr 2008, 10:12
$1 scrie:$2$1 scrie:$2$1 scrie:$2âtă carne și scuipat în geamuri am dat eu ieri pe drumul Alexandria București, până-n mihăilești tuturor jegoșii care mergeau pe contrasens ca și cum era drumul lor. Poliția lua carnete dar nu atât de repede pe cât apăreau inconștienții...
adica depaseau coloana stationata ?
Depăseau coloana de 4-5 km staționată și îi frecau la ridiche pe cei care veneau pe sensul lor de mers.
Evident că la limita accidentelor, în curbă, pe linie dreaptă, nu conta. Ei se grăbeau
30 Apr 2008, 12:35
06 Mai 2008, 11:15
$1 scrie:$2u stiu daca vi s-a intimplat...apare EA care trage in disperare de volan,motorul ambalat la blana,si vine incet dar hotarit peste tine...claxonezi in disperare ca scos din minti ...nu ai unde sa fugi...
06 Mai 2008, 11:36
06 Mai 2008, 13:58
$1 scrie:$2ia cu litere era pt gibonii care au luat carnetul pe spaga si habar n-au ce inseamna semnul.
06 Mai 2008, 14:01
$1 scrie:$2ia cu litere era pt gibonii care au luat carnetul pe spaga si habar n-au ce inseamna semnul.
06 Mai 2008, 14:49
06 Mai 2008, 14:54
$1 scrie:$2ntorcandu-ma la problema cu semnalizarea, am si eu o teorie: dom-le, soferu' n-are nici o vina. Porcii astia care fac masinile, ca sa taie din costurile de fabricatie, nu mai monteaza semnalizatoare. D-aia o sa vedeti tot felul de gipane care nu semnalizeaza schimbarea de directie. There you go!
06 Mai 2008, 15:08
07 Mai 2008, 08:39
eu zic in mintea mea "cred ca e o gluma"
...trebuie sa iasa cu spatele din parcare, si ii suna telefonul, se opreste cu jumatate de masina pe o banda de mers, si vorbeste la telefon, fara sa mai fie atenta la cine vine din lateral
... termina convorbirea, iese din parcare, mergem mai departe ... trebuie sa faca la un moment dat stanga, intra pe contrasens
.... o invalmaseste, incurca 2 masini, ajunge pe banda care trebuie, iar ii suna telefonul, iar raspunde, si uita sa mai plece de la semaforul care era verde si evident face coloana ... mai mergem ce mai mergem ajungem si noi intr-o coloana, si zice " eu ma plictisesc in masina"
si scoate rujul si incepe sa se rujeze.... DOAMNE !!!!
07 Mai 2008, 08:49
07 Mai 2008, 08:54
observase ea ca majoritatea soferilor sunt porci afemeiati pt. ca tot timpul claxoneaza dupa ea in trafic.
07 Mai 2008, 08:56
07 Mai 2008, 09:58
$1 scrie:$2ine ar fi crezut ca o sa scriu aici ...![]()
ieri ma duc impreuna cu o amica la o intalnire, si mergem cu masina ei ( o masina micuta).
ne urcam in masina, ea isi aprinde o tigara, eu ii zic "de ce fumezi? nu stii ca fumatul iti incetineste reflexele?" ea zis: "de ce am nevoie de reflexe?"eu zic in mintea mea "cred ca e o gluma"
...trebuie sa iasa cu spatele din parcare, si ii suna telefonul, se opreste cu jumatate de masina pe o banda de mers, si vorbeste la telefon, fara sa mai fie atenta la cine vine din lateral
... termina convorbirea, iese din parcare, mergem mai departe ... trebuie sa faca la un moment dat stanga, intra pe contrasens
.... o invalmaseste, incurca 2 masini, ajunge pe banda care trebuie, iar ii suna telefonul, iar raspunde, si uita sa mai plece de la semaforul care era verde si evident face coloana ... mai mergem ce mai mergem ajungem si noi intr-o coloana, si zice " eu ma plictisesc in masina"
si scoate rujul si incepe sa se rujeze.... DOAMNE !!!!
07 Mai 2008, 10:20
$1 scrie:$2aa... mai am si eu o colega... conduce binisor nu pot sa zic ca e petarda dar... are ea o boala: NU lasa pe nimeni sa se bage in fata ei! motivul: "Pentru ca sunt nesimtiti si nu-mi multumesc cu averiile"![]()
![]()
07 Mai 2008, 10:31
07 Mai 2008, 10:36
$1 scrie:$2$1 scrie:$2aa... mai am si eu o colega... conduce binisor nu pot sa zic ca e petarda dar... are ea o boala: NU lasa pe nimeni sa se bage in fata ei! motivul: "Pentru ca sunt nesimtiti si nu-mi multumesc cu averiile"![]()
![]()
Pai cum puii mei sa-ti multumeasca, daca nu lasi pe nimeni?
Sau vrea plecaciuni in avans?
07 Mai 2008, 11:47
07 Mai 2008, 11:50
07 Mai 2008, 12:00
$1 scrie:$2a uitam azi in stanga si in dreapta si la cel putin 1 masina din 3 soferul era soferita!
). Vreau sa zic ca am fost mandru ca am Ford, pe langa faptul ca mergea f bine, lasa sa intre si barbati de pe stradute laterale, nu flash, nu claxoane cand se bagau altii in fata ei. Am zis si ca era frumoasa?
07 Mai 2008, 12:04
$1 scrie:$2Apropos, acum vreo 2 zile (am si vrut sa scriu, dar nu am mai apucat), am mers de la Armata Poporului pana la Arcul de Triumf in fata, in lateralul sau in spatele unui Ford Focus rosu condus de o domnisoara (frumoasa, sincer). Vreau sa zic ca am fost mandru ca am Ford, pe langa faptul ca mergea f bine, lasa sa intre si barbati de pe stradute laterale, nu flash, nu claxoane cand se bagau altii in fata ei. Am zis si ca era frumoasa?
07 Mai 2008, 12:36
si paruieli prin intersectii
07 Mai 2008, 13:50
$1 scrie:$2$1 scrie:$2a uitam azi in stanga si in dreapta si la cel putin 1 masina din 3 soferul era soferita!
Mie nu mi se pare astfel raportul. Sincer, cand merg pe bulevarde aglomerate ma uit in stanga si-n dreapta cand stau pe loc. Cred ca in cel putin 50% dintre cazuri eram inconjurat de masini conduse de femei.
Apropos, acum vreo 2 zile (am si vrut sa scriu, dar nu am mai apucat), am mers de la Armata Poporului pana la Arcul de Triumf in fata, in lateralul sau in spatele unui Ford Focus rosu condus de o domnisoara (frumoasa, sincer). Vreau sa zic ca am fost mandru ca am Ford, pe langa faptul ca mergea f bine, lasa sa intre si barbati de pe stradute laterale, nu flash, nu claxoane cand se bagau altii in fata ei. Am zis si ca era frumoasa?
07 Mai 2008, 14:00
, buna asta, dar pe Stefan cel Mare si Dorobanti nu prea ai unde sa te strecori
.