Discutii libere/forum

Cum se naste misoginismul--poveste reala

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: Cum se naste misoginismul--poveste reala

Mesajde Alma » 30 Apr 2008, 09:00

$1 scrie:$2um sa fie "normal"?? E Anormal! Normal ar fi ca instructorii sa le invete sa conduca si politistii sa nu dea carnetul oricarei proaste. De fapt oricarui prost, ca sunt destui barbati care nu au treaba. Nici eu nu-s as, inca invat, dar la dracu, macar incerc sa respect regulamentul ala. Si mai mult pt masina ta o faci ca daca te pocneste cineva, pe langa faptul ca iesi vinovat, mai stai si vreo 2-3 sapt cu masina in service. In cel mai bun caz.

Normal ca e ANORMAL! dar... e normal in anormalitatea in care traim! :-??
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde shine » 30 Apr 2008, 09:20

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2um sa fie "normal"?? E Anormal! Normal ar fi ca instructorii sa le invete sa conduca si politistii sa nu dea carnetul oricarei proaste. De fapt oricarui prost, ca sunt destui barbati care nu au treaba. Nici eu nu-s as, inca invat, dar la dracu, macar incerc sa respect regulamentul ala. Si mai mult pt masina ta o faci ca daca te pocneste cineva, pe langa faptul ca iesi vinovat, mai stai si vreo 2-3 sapt cu masina in service. In cel mai bun caz.

Normal ca e ANORMAL! dar... e normal in anormalitatea in care traim! :-??

poate ar trebui sa se introduce odata proba obligatorie de poligon. poate or sa invete sa ia curbe, sa dea cu spatele, si mai ales sa parcheze (si nu ma refer doar la "memei"), pentru ca eu unul m-am saturat sa parchez masinile colegilor/colegelor in curtea interioara (Cand parchez eu intra 20 de masini, daca nu ghidez, sfatuiesc de la geamul biroului, nu intra mai mult de 10 si ceilalti 10 plang pe la colt de strada ca isi iau amenzi.)

deci poate lansam o noua petitie. Petitia pentru Poligon!
shine
Membru reincarnat

Maşina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul

Mesajde wanna » 30 Apr 2008, 09:35

apropo de astia/astea care nu semnalizeaza cand fac diverse manevre, ati fost curiosi sa ii in trebati de ce nu folosesc semnalizarea?
Eu da, si iata raspunsul : " pai masina mea e smechera, si din cauza demarajului, nu mai am timp sa apas pe semnalizator " 8-} :-O (Asta este raspunsul pe care mi l-a dat un tip cu un BMW seria 3)
Pai eu stiam din scoala de soferi, ca incepi sa semnalizezi inainte de intentia de a schimba sensul de mers nu in timpul actiunii, nu dupa!
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde Cornel001 » 30 Apr 2008, 09:35

degeaba. singura chestie care o sa se schimbe va fi ca o sa trebuiasca sa dea mai multa spaga sau sa mai faca un blowjob suplimentar, dupa caz. spaga pe poligon. dar poate totusi o sa mai elimine din ei. poate merita incercat. fa tu petitia si eu semnez.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde alexandrusavu » 30 Apr 2008, 09:40

$1 scrie:$2âtă carne și scuipat în geamuri am dat eu ieri pe drumul Alexandria București, până-n mihăilești tuturor jegoșii care mergeau pe contrasens ca și cum era drumul lor. Poliția lua carnete dar nu atât de repede pe cât apăreau inconștienții...

adica depaseau coloana stationata ?

Depăseau coloana de 4-5 km staționată și îi frecau la ridiche pe cei care veneau pe sensul lor de mers.
Evident că la limita accidentelor, în curbă, pe linie dreaptă, nu conta. Ei se grăbeau :)
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde adicristea » 30 Apr 2008, 09:49

$1 scrie:$2u da, si iata raspunsul : " pai masina mea e smechera, si din cauza demarajului, nu mai am timp sa apas pe semnalizator " 8-} :-O (Asta este raspunsul pe care mi l-a dat un tip cu un BMW seria 3)

Mai da-l in... de aici. Nu i-ai spus ca ORICUM el va roti de volan in directia dorita, acolo se afla si maneta de semnalizare, deci e FOARTE usor sa apesi pe ea. Iar la majoritatea masinilor, cand intorci volanul se intoarce si maneta singura, deci nu mai trebuie sa depuna ei efort.

Iti zic eu ce se intampla. Ei cred ca in trafic e ca pe calculator, faci stanga, dreapta, ţac, pac. Mai conteaza ca e vreun prost la 2m distanta care degeaba da flashuri daca tu stii ca poti da restart oricand?
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Mesajde Cornel001 » 30 Apr 2008, 10:12

$1 scrie:$2âtă carne și scuipat în geamuri am dat eu ieri pe drumul Alexandria București, până-n mihăilești tuturor jegoșii care mergeau pe contrasens ca și cum era drumul lor. Poliția lua carnete dar nu atât de repede pe cât apăreau inconștienții...

adica depaseau coloana stationata ?

Depăseau coloana de 4-5 km staționată și îi frecau la ridiche pe cei care veneau pe sensul lor de mers.
Evident că la limita accidentelor, în curbă, pe linie dreaptă, nu conta. Ei se grăbeau :)

Am patit si eu la fel asta toamna, cand eram in coloana, tot acolo, se formeaza coloana pana in mihailesti. am incercat impreuna cu unul sa blocam contrasensul dar a fost prima si ultima data, prea multe maimute turbate.
La plecare , sambata, tot asa coloana dar evident pe celalalt sens, coloana pe cate doua benzi (pe sens), pe langa lacul ala mare si mai era si banda de urgenta sau asa ceva pe care mai depaseau din cand in cand maimute (nu conteaza masina, erau de la dacii la focus face-lift 5 usi culoarea aia albastra aquarius sau ceva de genu), ridicand si praful de pe ea spre noi fraierii din coloana.
Am sunat la pulitie da nu stiu daca chiar au facut ceva. Inteleg ca totusi din cand in cand fac dupa cum zici. Le-au luat carnetele ? Sa faca asa in fiecare zi.
Eu m-am intors marti, si ceva mai devreme, pana in 3-3:30 pranz intram in bucuresti, n-am mai prins coada.
Imagine
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Mesajde bruno » 30 Apr 2008, 12:35

Nu stiu daca vi s-a intimplat...dar in cta fetitele care au gipane sint cumplite,intra in diferite incurcaturi si tu care stai cuminte pe banda ta cu ochi la semafor si numeri 5,4,ei bine atunci apare EA care trage in disperare de volan,motorul ambalat la blana,si vine incet dar hotarit peste tine...claxonezi in disperare ca scos din minti ...nu ai unde sa fugi...EA tot vine si atunci zbieri in disperare de cauza uitind ca ai geamul inchis si ii surzesti doar pe cei din habitaclu...ok solutia salvatoare dai din miini si EA zimbeste nevinovat cu bara de otel inoxidabil la 3cm de aripa ta dupa ce din greseala te observa si zice ce te impacientezi totul este in regula...asa am patit de citeva ori si de atunci ma rog....doamne izbestele in stabilopozi,izbestele pe toate ca este loc(rugamintea exclude doamnele care stiu si sint constiente de ceea ce inseamna soferia si nu considera soseaua loc de joaca sau de prezentat cuantumul ultimelor realizari facute cu c....l)
Ford focus sedan 1,8/2007/115 caluti
Sint inofensiv dar gindul meu e criminal...
bruno
Member

Mesajde catalin1972 » 06 Mai 2008, 11:15

$1 scrie:$2u stiu daca vi s-a intimplat...apare EA care trage in disperare de volan,motorul ambalat la blana,si vine incet dar hotarit peste tine...claxonezi in disperare ca scos din minti ...nu ai unde sa fugi...

Am patit o faza d-asta saptamina trecuta in Satu Mare , o tanti cu gindu la ....cine stie ce , a hotarit ca trebuie sa se urce peste mine cu un opel Zafira . Da culmea , dupa ce-o claxonez si-o scap de o vizita la politie s-una la service tot ea imi arata degetul mijlociu... :-?? :-O
PS: apropo de SM , m-am distrat o gramada vazind ca intru-un sens giratoriu , sub fiecare semn de cedeaza trecerea scria si cu litere : " CEDEAZA TRECEREA" :)) :))
focus 2 tournier 2005 1.6 tdci 90 cp TL 02 YHY
"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Cornel001 » 06 Mai 2008, 11:36

aia cu litere era pt gibonii care au luat carnetul pe spaga si habar n-au ce inseamna semnul.
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Mesajde danim » 06 Mai 2008, 13:58

$1 scrie:$2ia cu litere era pt gibonii care au luat carnetul pe spaga si habar n-au ce inseamna semnul.

Nici nu ai idee ce multi sunt, Cornele!! :-t
Unii abia silabisesc rubricile permisului de conducere. Si se pare ca media de varsta nu depaseste 40 de ani! Oare ce speranta de viata au gibonii aia adevarati? Ca astia sigur au mai putin!
New Kuga 2024 owner
Be as young as your heart is. And don`t be afraid show it.
danim

Maşina: New Ford Kuga 2024 Titanium cu ceva optionale
VIN: WF0FXXWPMFRS79361

Mesajde catalin1972 » 06 Mai 2008, 14:01

$1 scrie:$2ia cu litere era pt gibonii care au luat carnetul pe spaga si habar n-au ce inseamna semnul.

=)) =))
probabil urmeaza sa se monteze si o placa cu " Smechere, lasa si pe fraierii astia sa trece " pt cei care "n-are" nevoie de permis , ca "e" meseriasi !
catalin1972
1nsane Member

Mesajde mihai79 » 06 Mai 2008, 14:49

Intorcandu-ma la problema cu semnalizarea, am si eu o teorie: dom-le, soferu' n-are nici o vina. Porcii astia care fac masinile, ca sa taie din costurile de fabricatie, nu mai monteaza semnalizatoare. D-aia o sa vedeti tot felul de gipane care nu semnalizeaza schimbarea de directie. There you go!

On topic: azi, in drum spre servici, o baba intr-o masina destul de mare (asa, mai salupa, ca abia se vedea baba la volan) nu lasa pe nimeni dintre cei care schimbau banda (me included) sa treaca in fata ei. Statea baba in fundul masinii din fata si chiar daca i-am dat eu semnal cu minute bune inainte, ba chiar am incercat sa fac eye contact - da' nu aveam cu cine ca abia i se vedeau ochii pe deasupra volanului, nimic. Noroc cu o tanti mai tinerica care m-a lasat imediat in spatele babei si am putut sa ma amuz o bucata buna de timp. Unul mai tupeist a apucat sa isi bage botul in fata babei, ea l-a ocolit frumusel repede, repede si nu l-a lasat.
I decided to live forever or die in the attempt.
people are fucking incomprehensible
I see dumb people!
mihai79
Ford Freak

Maşina: Ford Focus 2008 1.6 100CP Trend

Mesajde catalin1972 » 06 Mai 2008, 14:54

$1 scrie:$2ntorcandu-ma la problema cu semnalizarea, am si eu o teorie: dom-le, soferu' n-are nici o vina. Porcii astia care fac masinile, ca sa taie din costurile de fabricatie, nu mai monteaza semnalizatoare. D-aia o sa vedeti tot felul de gipane care nu semnalizeaza schimbarea de directie. There you go!

Nu-i adevarat , semnalizarile nu se monteaza pe masinile astea scumpe ( io am vazut audi r8 sau bmw m6 fara semnalizare ) din motive tehnice : trebuie sa aloce mai multa energie electrica catre farurile cu care dau "flashuri " si cele de ceata cu care merg non-stop aprinse ! :D
catalin1972
1nsane Member

Mesajde Cornel001 » 06 Mai 2008, 15:08

pardon, astea cu ceata sunt si pe logan/cielo, deci la proiectoare teoria cu masina scumpa nu tine.
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Mesajde wanna » 07 Mai 2008, 08:39

cine ar fi crezut ca o sa scriu aici ... :-O
ieri ma duc impreuna cu o amica la o intalnire, si mergem cu masina ei ( o masina micuta).
ne urcam in masina, ea isi aprinde o tigara, eu ii zic "de ce fumezi? nu stii ca fumatul iti incetineste reflexele?" ea zis: "de ce am nevoie de reflexe?" :-O eu zic in mintea mea "cred ca e o gluma" :-/ ...trebuie sa iasa cu spatele din parcare, si ii suna telefonul, se opreste cu jumatate de masina pe o banda de mers, si vorbeste la telefon, fara sa mai fie atenta la cine vine din lateral :-S ... termina convorbirea, iese din parcare, mergem mai departe ... trebuie sa faca la un moment dat stanga, intra pe contrasens :| .... o invalmaseste, incurca 2 masini, ajunge pe banda care trebuie, iar ii suna telefonul, iar raspunde, si uita sa mai plece de la semaforul care era verde si evident face coloana ... mai mergem ce mai mergem ajungem si noi intr-o coloana, si zice " eu ma plictisesc in masina" 8-} si scoate rujul si incepe sa se rujeze.... DOAMNE !!!!
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde Alma » 07 Mai 2008, 08:49

:)) :)) :))
tare rau istorioara

haideti sa va zic si eu ce gand mai vechi mi-a revenit in minte azi dimineatza.
Stiti oare dragi bucuresteni de ce s-a ajuns sa fie traficul din capitala asa de sufocant!?
Va zice baiatul! Datorita emanciparii femeii!
Ma uitam azi in stanga si in dreapta si la cel putin 1 masina din 3 soferul era soferita!
Tinand cont de statisticile care reflecta ca femeile sunt mai numeroase decat barbatii am zice ca aceasta cota de 1 la 3 nu este deloc mare dar... daca corelam aceste date cu pataniile expuse de catre wanna... ajungem la concluzia de mai sus :-"
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Mesajde link2 » 07 Mai 2008, 08:54

Am cunoscut si eu o soferita clonata parca dupa prietena ta :) observase ea ca majoritatea soferilor sunt porci afemeiati pt. ca tot timpul claxoneaza dupa ea in trafic. :D
link2
1nsane Member

Maşina: focus2 hb sport, 1.6 tdci

Mesajde Alma » 07 Mai 2008, 08:56

aaa... mai am si eu o colega... conduce binisor nu pot sa zic ca e petarda dar... are ea o boala: NU lasa pe nimeni sa se bage in fata ei! motivul: "Pentru ca sunt nesimtiti si nu-mi multumesc cu averiile" =)) =)) =))
1nsane Member

Mesajde Mihai L » 07 Mai 2008, 09:58

$1 scrie:$2ine ar fi crezut ca o sa scriu aici ... :-O
ieri ma duc impreuna cu o amica la o intalnire, si mergem cu masina ei ( o masina micuta).
ne urcam in masina, ea isi aprinde o tigara, eu ii zic "de ce fumezi? nu stii ca fumatul iti incetineste reflexele?" ea zis: "de ce am nevoie de reflexe?" :-O eu zic in mintea mea "cred ca e o gluma" :-/ ...trebuie sa iasa cu spatele din parcare, si ii suna telefonul, se opreste cu jumatate de masina pe o banda de mers, si vorbeste la telefon, fara sa mai fie atenta la cine vine din lateral :-S ... termina convorbirea, iese din parcare, mergem mai departe ... trebuie sa faca la un moment dat stanga, intra pe contrasens :| .... o invalmaseste, incurca 2 masini, ajunge pe banda care trebuie, iar ii suna telefonul, iar raspunde, si uita sa mai plece de la semaforul care era verde si evident face coloana ... mai mergem ce mai mergem ajungem si noi intr-o coloana, si zice " eu ma plictisesc in masina" 8-} si scoate rujul si incepe sa se rujeze.... DOAMNE !!!!

Aleluia!
Ne intelegi acum? =))
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde melcu79 » 07 Mai 2008, 10:20

$1 scrie:$2aa... mai am si eu o colega... conduce binisor nu pot sa zic ca e petarda dar... are ea o boala: NU lasa pe nimeni sa se bage in fata ei! motivul: "Pentru ca sunt nesimtiti si nu-mi multumesc cu averiile" =)) =)) =))

Pai cum puii mei sa-ti multumeasca, daca nu lasi pe nimeni?
Sau vrea plecaciuni in avans?

Astazi la Romancierilor, eu faceam stanga iar cei din dreapta au verde cu cedeaza trecerea.
Dar o domnisoara calugarita cu numere de Neamt, doar dadea din volan asa ca a mers pe drumul ei, ca de cedeaza trecerea nu se pune problema.
I-am dat un claxon dar nu cred ca a priceput.
Sa auzim de bine si sa mergem la fel!
melcu79
Gold Member

Maşina: Fusion Comfort,2007, 68 cp

Mesajde marilyn.m » 07 Mai 2008, 10:31

eu incerc sa ma feresc de ele cand mai vad cate una suspecta. altceva nu avem ce face. incetinesc, ma duc in fata, schimb banda, aprind o tigara, depinde de imprejurari.
marilyn.m
Gold Member

Maşina: 2003 Mondeo TDDI

Mesajde Alma » 07 Mai 2008, 10:36

$1 scrie:$2aa... mai am si eu o colega... conduce binisor nu pot sa zic ca e petarda dar... are ea o boala: NU lasa pe nimeni sa se bage in fata ei! motivul: "Pentru ca sunt nesimtiti si nu-mi multumesc cu averiile" =)) =)) =))

Pai cum puii mei sa-ti multumeasca, daca nu lasi pe nimeni?
Sau vrea plecaciuni in avans?

pai din experienta ei a ajuns la aceasta concluzie! :))
ideea e ca de cand mai merge cu mine pasager a inceput sa mai cedeze iar la cei care nu-i multumesc incepe sa-i boscorodeasca: "uite nesimtitul nu multumeste... aaa uite ca a dat avarii... cam scurt" :))
1nsane Member

Mesajde bruno » 07 Mai 2008, 11:47

pai aia mergea cu Domnul si era in saptamina cu inaltarea ...incerca si ea
bruno
Member

Mesajde bruno » 07 Mai 2008, 11:50

Apropos am si eu o cunostinta care este calugarita,a dat de carnet si dupa ce a bagat groaza in examinator(ea mi-a povestit)ala se intreba cu voce tare maicuta sa iti dau permisul,sa nu ti-l dau,hai ca daca faci niste rugaciuni il ai si a trecuto va dati seama ce o sa pateasca aia cind se vor intersecta cu ea
bruno
Member

Mesajde adicristea » 07 Mai 2008, 12:00

$1 scrie:$2a uitam azi in stanga si in dreapta si la cel putin 1 masina din 3 soferul era soferita!

Mie nu mi se pare astfel raportul. Sincer, cand merg pe bulevarde aglomerate ma uit in stanga si-n dreapta cand stau pe loc. Cred ca in cel putin 50% dintre cazuri eram inconjurat de masini conduse de femei.

Apropos, acum vreo 2 zile (am si vrut sa scriu, dar nu am mai apucat), am mers de la Armata Poporului pana la Arcul de Triumf in fata, in lateralul sau in spatele unui Ford Focus rosu condus de o domnisoara (frumoasa, sincer :D). Vreau sa zic ca am fost mandru ca am Ford, pe langa faptul ca mergea f bine, lasa sa intre si barbati de pe stradute laterale, nu flash, nu claxoane cand se bagau altii in fata ei. Am zis si ca era frumoasa? :))
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Mesajde Alma » 07 Mai 2008, 12:04

$1 scrie:$2Apropos, acum vreo 2 zile (am si vrut sa scriu, dar nu am mai apucat), am mers de la Armata Poporului pana la Arcul de Triumf in fata, in lateralul sau in spatele unui Ford Focus rosu condus de o domnisoara (frumoasa, sincer :D). Vreau sa zic ca am fost mandru ca am Ford, pe langa faptul ca mergea f bine, lasa sa intre si barbati de pe stradute laterale, nu flash, nu claxoane cand se bagau altii in fata ei. Am zis si ca era frumoasa? :))

asa si? de ce povestesti asa ceva aici? X( :))
1nsane Member

Mesajde Alen » 07 Mai 2008, 12:36

incet-incet, ar trebui sa renuntam si sa le lasam numai pe ele sa conduca...sa vezi atunci distractie 8-} :)) si paruieli prin intersectii :-t b-(
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde Mihai L » 07 Mai 2008, 13:50

$1 scrie:$2a uitam azi in stanga si in dreapta si la cel putin 1 masina din 3 soferul era soferita!

Mie nu mi se pare astfel raportul. Sincer, cand merg pe bulevarde aglomerate ma uit in stanga si-n dreapta cand stau pe loc. Cred ca in cel putin 50% dintre cazuri eram inconjurat de masini conduse de femei.

Apropos, acum vreo 2 zile (am si vrut sa scriu, dar nu am mai apucat), am mers de la Armata Poporului pana la Arcul de Triumf in fata, in lateralul sau in spatele unui Ford Focus rosu condus de o domnisoara (frumoasa, sincer :D). Vreau sa zic ca am fost mandru ca am Ford, pe langa faptul ca mergea f bine, lasa sa intre si barbati de pe stradute laterale, nu flash, nu claxoane cand se bagau altii in fata ei. Am zis si ca era frumoasa? :))

1) Pe bulevardele aglomerate proportia de femei este mare pentru ca ele nu cunosc stradutele... =))
2) Nu era cumva fotomodelul nostru in acel FF rosu? :D
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde adicristea » 07 Mai 2008, 14:00

1) :)), buna asta, dar pe Stefan cel Mare si Dorobanti nu prea ai unde sa te strecori :D.

2) Nu cred ca era el, fotomodelul asta era roscat. adispan, te-ai vopsit, draga?
Imagine
adicristea

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum