Re: Cum se naste misoginismul--poveste reala
$1 scrie:$2um sa fie "normal"?? E Anormal! Normal ar fi ca instructorii sa le invete sa conduca si politistii sa nu dea carnetul oricarei proaste. De fapt oricarui prost, ca sunt destui barbati care nu au treaba. Nici eu nu-s as, inca invat, dar la dracu, macar incerc sa respect regulamentul ala. Si mai mult pt masina ta o faci ca daca te pocneste cineva, pe langa faptul ca iesi vinovat, mai stai si vreo 2-3 sapt cu masina in service. In cel mai bun caz.
Normal ca e ANORMAL! dar... e normal in anormalitatea in care traim!

Alma - 1nsane Member
- Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

(Asta este raspunsul pe care mi l-a dat un tip cu un BMW seria 3)

...trebuie sa iasa cu spatele din parcare, si ii suna telefonul, se opreste cu jumatate de masina pe o banda de mers, si vorbeste la telefon, fara sa mai fie atenta la cine vine din lateral
... termina convorbirea, iese din parcare, mergem mai departe ... trebuie sa faca la un moment dat stanga, intra pe contrasens
.... o invalmaseste, incurca 2 masini, ajunge pe banda care trebuie, iar ii suna telefonul, iar raspunde, si uita sa mai plece de la semaforul care era verde si evident face coloana ... mai mergem ce mai mergem ajungem si noi intr-o coloana, si zice " eu ma plictisesc in masina"