Re: APEL UMANITAR - MOLDOVA SUB APE!!! AJUTOR PENTRU SINISTRATI!
Komandantu... noi (Marius, Dan-Monterey si subsemnatul) am inchis al doilea si ultimul capitol al acestei actiuni umanitare. Nu intentionam sa continuam aceasta actiune. Marius si Dan m-au anuntat ca, dupa incheierea actiunii, se vor retrage de pe forum si se vor rezuma doar la a citi forumul. Ce mi s-a parut mie interesant e ca cei care au participat fizic la aceasta actiune (Monterey, Negrutzu, Dan Stancu) sint persoane care, pina la initierea acestei actiuni,aveau doar 2-3 mesaje postate pe forum. In plus Marius nu mai e de multisor posesor de ford. Ei au decis sa se implice in aceasta actiune umanitara si apoi sa se retraga discret. Motivele nu le voi expune aici pentru ca nu vreau sa creez iar polemici. E alegerea lor, eu ii inteleg si eu unu o respect.
Probabil, dupa ce lucrurile se vor aseza, dupa ce casele vor fi reconstruite, vom merge sa-i vizitam pe cei care i-am ajutat. Vom merge sa vedem daca si cum s-a schimbat viata lor. Nu cred insa ca se poate pune problema unei Etapa 3 de ajutorare a sinistratilor. Nu e usor sa vezi ruine, oameni necajiti , batrini neajutorati dormind sub cerul liber, femei plingind, saracie, mizerie... Impactul psihic este major! Oamenii spera ca cineva le va face case, ca vor avea si ei un acoperis, spera si asteapta o minune de la cineva. Noi alergam cu masinile pe ulitele alea care put a hoit, a hazna, si cind oprim oamenii vin spre noi cu speranta ca -i vei putea ajuta. Iar noi le intindemi niste conserve, aceleasi conserve pe care le maninca de saptamini intregi. Cind pleci din satele alea uitate de lume te gindesti ce mare lucru ai realizat.. le-ai dat niste conserve, apa, niste haine..dar ei ramin sa doarma tot sub cerul liber, in grajduri, printre animale, nespalati de zile intregi, printre ruine, doar cu speranta! E greu sa vezi atita durere si necaz... si foarte greu cind realizezi ca nu poti face nimic sa schimbi in bine aceasta situatie dramatica.
Noi am facut tot ceea ce ne-a stat in putere si e momentul sa ne oprim....!
Probabil, dupa ce lucrurile se vor aseza, dupa ce casele vor fi reconstruite, vom merge sa-i vizitam pe cei care i-am ajutat. Vom merge sa vedem daca si cum s-a schimbat viata lor. Nu cred insa ca se poate pune problema unei Etapa 3 de ajutorare a sinistratilor. Nu e usor sa vezi ruine, oameni necajiti , batrini neajutorati dormind sub cerul liber, femei plingind, saracie, mizerie... Impactul psihic este major! Oamenii spera ca cineva le va face case, ca vor avea si ei un acoperis, spera si asteapta o minune de la cineva. Noi alergam cu masinile pe ulitele alea care put a hoit, a hazna, si cind oprim oamenii vin spre noi cu speranta ca -i vei putea ajuta. Iar noi le intindemi niste conserve, aceleasi conserve pe care le maninca de saptamini intregi. Cind pleci din satele alea uitate de lume te gindesti ce mare lucru ai realizat.. le-ai dat niste conserve, apa, niste haine..dar ei ramin sa doarma tot sub cerul liber, in grajduri, printre animale, nespalati de zile intregi, printre ruine, doar cu speranta! E greu sa vezi atita durere si necaz... si foarte greu cind realizezi ca nu poti face nimic sa schimbi in bine aceasta situatie dramatica.
Noi am facut tot ceea ce ne-a stat in putere si e momentul sa ne oprim....!
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!
http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!
http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
-
Ludicass - 1nsane Member
- Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp