Re: Retinut permis pentru neacordare de prioritate...
Am făcut stânga de pe o străduță laterală pe Dorobanți, SPRE Ștefan cel Mare, deși era obligatoriu dreapta. La un moment dat, mă uit în stânga = doar autobuzul în stație la Perla. Mă uit în dreapta în timp ce avansam și apoi mă uit în stânga. Un Hyundai Getz care NU era acolo cu 2-3 secunde în urmă! Culmea e că nici el nu mă văzuse, dar nici unul nu aveam viteză, am frânat în același timp și a trecut, probabil umplându-mi frigiderul (o meritam). Oricum, cei de pe sensul celălalt au fost drăguți, o blondă cu un matiz care făcea și ea stânga odată cu mine o trecut și ea, totul terminat cu bine. De ce? Că m-am mai uitat odată în stânga! Chiar dacă mă asigurasem cu fix 2 secunde înainte! Pentru că dacă faci dreapta pe Dorobanți din Ștefan cel Mare, într-o mașină de 75CP și cu o masă a mașinii de 900kg iei demaraj incredibil de rapid (dacă iei curba mai lin deja ai 20-30km/h deja, nu mai trebe mult până la 60...).
Morala? Belește ochii ca să nu belești plecatul (la magazin

Un prieten mi-a povestit că a început să se poarte intratul la "jmekerie". Adică, unul iese de pe drumul fără prioritate în ăla cu prioritate cu 20-30-40 km/h și cu mâna stângă întinsă

2015 Mondeo mk5, Christine mk2
-
Cosmin. - Gold Member
- Maşina: 2015 Ford Mondeo mkV Titanium X 2.0D 210PS [240BHP@Superchips Bluefin]