Totul despre membri

focusul meu

Prezentari cu masini, poze, biografii, liste

Moderator: Cornel001

Re: focusul meu

Mesajde Alex_1121 » 29 Oct 2008, 18:01

Rosu...doar sa nu fie prea tipator...
Oricum arata foarte bine si asa
Alex_1121

Mesajde KuDos » 29 Oct 2008, 20:32

Am eu o idee mai buna...
Da-mi mie jantele tale si iti dau eu capacele mele...

Arata bestial cu tribalul ala :X
[ nu este vreo ironie ]
[URL=https://matchnow.life]Real Women[/URL]
KuDos
Incepator

Mesajde zero_patru_hol » 30 Oct 2008, 12:16

$1 scrie:$2m eu o idee mai buna...
Da-mi mie jantele tale si iti dau eu capacele mele...

Arata bestial cu tribalul ala :X
[ nu este vreo ironie ]

jantele s-ar putea sa le dau in primavara, daca imi gasesc alt model pe plac :).
la iarna sau in primavara lucrez ceva la masina si va trebui sa dau tribalul jos, si nu o sa-l mai pun,
asa ca daca iti place asa de mult si il vrei, se poate face inca odata si ti-l pot trimite. ;)
less is more...
zero_patru_hol
Member

Maşina: focus II - 1.6 100 cai frumosi

Mesajde zero_patru_hol » 01 Noi 2008, 18:38

in urma cu o saptamana sau doua, un tip a parcat in spatele meu foarte aproape + noapte + masina din spate neagra, am dat in spate putin si poc= bara mea fisurata, el a avut numarul stramb. daca tot s-a intamplat asa si trebuie sa repar bara spate, am zis ca ar fi bine sa fac alta :D . asa ca m-am apucat de munca si am inceput cu o matrita dupa bara existenta, din care voi scoate o bara 100% din fibra si pe care o voi modifica putin, toata treaba va dura cateva saptamani pt ca nu o sa pot munci numai la sfarsit de saptamana, asta e... cu ocazia asta vedeti si semnalizarile din aripi cu sticla clara.

pozeee....
Fişiere ataşate
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
less is more...
zero_patru_hol
Member

Mesajde Sexyrat » 04 Noi 2008, 19:57

Cam cat costa vopsirea bara spate? Mi-a zgariat-o cineva in parcare si daca o fac pe casco trebuie sa platesc 100 euro fransiza.
Sexyrat
1nsane Member

Maşina: Ford Focus, 2010, 1.6 tdci Break euro 5

Mesajde muzica9 » 04 Noi 2008, 21:40

$1 scrie:$2am cat costa vopsirea bara spate? Mi-a zgariat-o cineva in parcare si daca o fac pe casco trebuie sa platesc 100 euro fransiza.

in medie cam de la 600 ron in sus. asta la un service cit de cit.
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde bm3rmy » 05 Noi 2008, 16:59

$1 scrie:$2am cat costa vopsirea bara spate? Mi-a zgariat-o cineva in parcare si daca o fac pe casco trebuie sa platesc 100 euro fransiza.

cam 200ron.
in principiu din ce stiu, fie ca e bara spate, fata, praguri, o aripa e cam 200ron.
[flash=]Focus II 116CP TDCI [/flash]
bm3rmy
Ford Freak

Mesajde Sexyrat » 05 Noi 2008, 20:09

Asta fara vopsea?
Scuze ca deranjez topicul.
Sexyrat
1nsane Member

Maşina: Ford Focus, 2010, 1.6 tdci Break euro 5

Mesajde zero_patru_hol » 05 Noi 2008, 21:13

la cluj se face in jur de 250lei/element (o bara o aripa, etc) cu vopsea cu tot. asta doar vopsitoria, ce tine de tinichigerie sunt alti bani.
less is more...
zero_patru_hol
Member

Mesajde bm3rmy » 11 Noi 2008, 16:11

Niste informatii te rog
1. Distantierele de unde le-ai luat si cat costa?
2. Pragurile de unde si cat?
3. Arcurile de care,de unde si cat?
:)

Mersi
bm3rmy
Ford Freak

Mesajde zero_patru_hol » 11 Noi 2008, 23:19

$1 scrie:$2iste informatii te rog
1. Distantierele de unde le-ai luat si cat costa?
2. Pragurile de unde si cat?
3. Arcurile de care,de unde si cat?
:)

Mersi

pai daca scotocesti un pic prin topicul asta gasesti, dar o sa-ti raspund aici sa te scutesc de efort :) .

1. distantierele sunt de la H&R, si au venit in set cu prezoanele - eu le-am luat in jur de 80-90 euro numai stiu exact de pe ebay in germania. dar cred ca gasesti pe altuning.ro, avea ceva variante mai ieftine parca, dar nu stiu daca vin cu prezoane sau nu trebuie sa intrebi. oricum se gasesc si la FK.
2. pragurile le-am facut eu din fibra, am avut o matrita, si le-am mai prelucrat putin
3. arcurile sunt tot H&R coboara garda cu 40mm, astea le-am luat din germania cand am fost dupa masina de la un magazin de acolo. dar se gasesc si in romania, parca avea un coleg de vanzare pe forum muzica9(sper sa nu gresesc) - 160euro.
less is more...
zero_patru_hol
Member

Mesajde bm3rmy » 12 Noi 2008, 09:56

mersi
bm3rmy
Ford Freak

Mesajde zero_patru_hol » 14 Noi 2008, 23:12

munca la noua bara spate merge incetior, dar merge... dupa ce am facut o matrita dupa vechea bara, am turnat fibra in matrita si am obtinut bara pe care o sa lucrez. in poze o sa vedeti bara bruta din fibra, zic ca e in forma bruta pt ca nu am taiat excesul de fibra, de aceea poate arata mai dubios pe alocuri. am facut si difuzorul barii care mai trebuie doar fixat cu fibra si decupat in zona tobelor. maine sper sa mai avansez putin, o sa va tin la curent cu poze.
Fişiere ataşate
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
less is more...
zero_patru_hol
Member

Mesajde zero_patru_hol » 15 Noi 2008, 17:33

astazi am reusit sa finalizez difuzorul, sa indepartez excesul de fibra... si cam atat saptamana asta :D .
Fişiere ataşate
1.JPG
2.JPG
3.JPG
less is more...
zero_patru_hol
Member

Mesajde B-20-W I S » 15 Noi 2008, 22:46

am urmarit topicul de la inceput si nu pot decat sa te felicit pt munca si banii investiti a iesit ceva f frumos si cuminte nu agresiv si kitchos cum fac majoritatea. Am o intrebare ai vb undeva in topic de niste ploape pt focus facelift as dori si eu mai multe detalii pt ca sunt foare interesat
Stay FOCUS all time!!! Imagine
B-20-W I S
Incepator

Maşina: Ford, Focus II, 2008, 1.6 16v 100cp, Trend+

Mesajde zero_patru_hol » 16 Noi 2008, 21:38

$1 scrie:$2m urmarit topicul de la inceput si nu pot decat sa te felicit pt munca si banii investiti a iesit ceva f frumos si cuminte nu agresiv si kitchos cum fac majoritatea. Am o intrebare ai vb undeva in topic de niste ploape pt focus facelift as dori si eu mai multe detalii pt ca sunt foare interesat

multumesc!
legat de pleoapele pt facelift, doar poza aceea pot sa ti-o arat sa vezi cum sunt, si sa-ti arat cum se fac...asta daca esti de prin zona cluj sau alba. pot oricum sa-ti explic si pe forum dar nu stiu daca ai lucrat vreodata cu fibra....oricum e simplu.
less is more...
zero_patru_hol
Member

Mesajde bm3rmy » 18 Noi 2008, 09:47

Bravo pentru munca.
Daca ai vreme, scrie in mare cate ceva despre lucrul cu fibra; despre cum ai obtinut matrita; ce costuri implica...
bm3rmy
Ford Freak

Mesajde BoogY » 18 Noi 2008, 09:53

Felicitari pentru ce faci,nu e usor sa faci ce faci tu iti trebuie timp si multa rabdare!
BoogY

Mesajde Steph23 » 18 Noi 2008, 20:21

felicitari pt munca
am citit tot...ai multa rabdare
am si eu o intrebare cu ce ai lipit pragurile ...am si eu ceva la fel...am fost la service si cand a urcat masina pe elevator a reusit un destept sa le dezlipeasca si nu stiu cu ce sa se lipesc..
ms pt raspuns
si spor la munca
Steph23
Ford Freak

Maşina: Focus ST 250 ps 2015
VIN: WF05XXGCC5FD65312

Mesajde B-20-W I S » 18 Noi 2008, 21:09

nu cred ca ma pricep la asa ceva...eu eram interesat daca le pot achizitiona de undeva si la ce pret...

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2m urmarit topicul de la inceput si nu pot decat sa te felicit pt munca si banii investiti a iesit ceva f frumos si cuminte nu agresiv si kitchos cum fac majoritatea. Am o intrebare ai vb undeva in topic de niste ploape pt focus facelift as dori si eu mai multe detalii pt ca sunt foare interesat

multumesc!
legat de pleoapele pt facelift, doar poza aceea pot sa ti-o arat sa vezi cum sunt, si sa-ti arat cum se fac...asta daca esti de prin zona cluj sau alba. pot oricum sa-ti explic si pe forum dar nu stiu daca ai lucrat vreodata cu fibra....oricum e simplu.
Stay FOCUS all time!!! Imagine
B-20-W I S
Incepator

Maşina: Ford, Focus II, 2008, 1.6 16v 100cp, Trend+

Mesajde zero_patru_hol » 19 Noi 2008, 17:54

$1 scrie:$2u cred ca ma pricep la asa ceva...eu eram interesat daca le pot achizitiona de undeva si la ce pret...

$1 scrie:$2

multumesc!

mai sincer sa fiu nu stiu unde sa zic ca sunt, incearca pe european parts acolo sunt foarte multe chestii pt ford. eu nu am vazut de vanzare, doar pe masina asta http://www.focus-gallery.de/content/ans ... satz&view=, si e posibil sa fie facute astea....dar oricum incearca pe european-parts pt ca de acolo cred ca a luat si body kit-ul
less is more...
zero_patru_hol
Member

Mesajde zero_patru_hol » 19 Noi 2008, 18:14

$1 scrie:$2ravo pentru munca.
Daca ai vreme, scrie in mare cate ceva despre lucrul cu fibra; despre cum ai obtinut matrita; ce costuri implica...

in principiu cu fibra se lucreaza destul de simplu. este o plasa de armare care se imbiba cu o rasina, dupa imbibare plasa aceea are proprietatile unei carpe ude si ia orice forma. pt ca rasina sa reactioneze si sa se intareasca trebuie amestecata inainte de toate cu o substanta "intaritor". in cazul in care doriti sa luati un mulaj trebuie dat inainte cu o ceara care impiedica aderarea fibrei la suport. ceara se aplica foarte simplu cu un burete si se intinde pe suport ca si o crema, ceva de genul asta dar e putin mai solida. rasina, intaritorul si plasa de armare pt matrita si dupa aceea realizarea altei bari din matrita a costat in jur de 120lei.

pun si cateva poze poate iti e mai clar.
1. speli bine suportul
2. dupa uscare dai bine cu ceara(daca nu se lipeste fibra si nu o mai dezlipesti niciodata)
3. pregatesti rasina cu intaritor
4. dai un strat de rasina pe suport ca sa se lipeasca un pic plasa
5. se imbiba plasa foarte bine cu rasina pana iese tot aerul

asta ar fi in mare...
Fişiere ataşate
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
less is more...
zero_patru_hol
Member

Mesajde zero_patru_hol » 19 Noi 2008, 22:32

am facut ceva cercetari pt posesorii de focus 2 facelift interesati de pleoape si grila sa vedem unde se gasesc de cumparat elementele acelea si am aflat ca nu se gasesc inca.... toti cei de pe forumul din germania care au asa ceva(pleoape si grila fara stema) au zis ca sunt facute de ei. si cel cu masina din aces link http://www.focus-gallery.de/content/ans ... satz&view= zice acelas lucru. asa ca vesti proaste pt cei ce nu se descurca cu fibra ...
less is more...
zero_patru_hol
Member

Mesajde bm3rmy » 20 Noi 2008, 10:56

Mersi mult.
O sa caut ceara, rasina, intaritor, plasa pe la magazine sper sa gasesc. Daca nu gasesc, sti vre-un loc pe net de unde le pot procura?
bm3rmy
Ford Freak

Mesajde Cornel001 » 20 Noi 2008, 11:48

Salut.
Pt ca vad ca le ai cu, sau ai pe cineva care le are cu vopsitul de spoilere etc, poate poti sa-mi spui si mie o chestie : am niste zgarieturi pe colt pe bara/spoilerul spate (de fapt si pe o usa un pic), nu sunt tocma adanci da suprafata e cam maricica ca sa mearga cu polish sau ceva cred, practic m-am frecat de niste zapada intarita si apoi m-a sters si cineva un pic tot acolo. Merg restusate fara sa se vada prea evident diferenta ? Din mai multe motive n-as mai vopsi toata bara... Culoarea e deep navy, nemetalizat.
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde zero_patru_hol » 20 Noi 2008, 18:37

$1 scrie:$2alut.
Pt ca vad ca le ai cu, sau ai pe cineva care le are cu vopsitul de spoilere etc, poate poti sa-mi spui si mie o chestie : am niste zgarieturi pe colt pe bara/spoilerul spate (de fapt si pe o usa un pic), nu sunt tocma adanci da suprafata e cam maricica ca sa mearga cu polish sau ceva cred, practic m-am frecat de niste zapada intarita si apoi m-a sters si cineva un pic tot acolo. Merg restusate fara sa se vada prea evident diferenta ? Din mai multe motive n-as mai vopsi toata bara... Culoarea e deep navy, nemetalizat.

daca e frecata superficial merge cu polish, daca e agariata si mai ales a trecut de lac nu prea ai ce sa-i faci, doar sa o vopsesti. bara mea din spate este retusata in stanga jos pe o zona destul de mare 15/15 cm si mi-a facut-o cu vopsea si lac cu diluant de pierdere si nu se vede nimic(practic a revopsit zona aia)...doar eu daca stiu si ma uit foarte aproape se vede ceva intr-un loc dar daca o polish-ez e perfect numai ca nu are rost. treaba asta cu retusul se poate face altfel ca rezultatul sa fie perfect - slefuieste toata bara cu un smirghel foarte fin, vopseste doar zona zgariata cu pierdere si da lac peste toata bara, normal asa se face si nu se vede nimic.
less is more...
zero_patru_hol
Member

Mesajde Cornel001 » 22 Noi 2008, 01:06

Pai da, s-o vopsesc , nu cred ca merge cu polish, dar nu vreau sa vopsesc tot reperul ci doar sa corecteze suprafata aia, nu neaparat perfect ci doar sa se vada doar la o inspectie atenta. Ar rezolva mai multe probleme posibilitatea asta.
Uite :
Fişiere ataşate
IMG121.JPG
IMG104.JPG
Imagine
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Mesajde Cornel001 » 22 Noi 2008, 01:15

Si pe o usa , doua grupuri de urme, probabil de la altii pe care i-a durut in cot cand au deschis usile in a mea (suprafetele sunt mai mici decat par in poza - de ex prima de sus din prima poza cred ca n-are decat 1cm+ pe inaltime):
Fişiere ataşate
IMG116.JPG
IMG114.JPG
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Mesajde bm3rmy » 22 Noi 2008, 14:22

daca partea alba e vopsea de la alte masini, iese cu polis.
Daca e de la tine, adica a trcut zgarietura si de stratul de vopsea, nu mai ai ce-i face decat vopsire
bm3rmy
Ford Freak

Mesajde zero_patru_hol » 22 Noi 2008, 17:28

din cate se vede in poze, la bara nu prea ai ce sa-i faci, doar sa o retusezi, pt ca in cateva locuri se vede ca a trecut de lac si de vopsea. la usa daca albul acela este de la masina care te-a zgariat, atunci poti sa incerci sa-l stergi bine cu benzina si dupa aceea merge cu un polish, daca nu e de la masina cealalta atunci trebuie retusata si usa.
less is more...
zero_patru_hol
Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Totul despre membri