Discutii libere/forum

aveti mare grija!! modedit: au inceput controalele rutiere

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Re: aveti mare grija!! modedit: au inceput controalele rutiere

Mesajde toxicristi » 22 Iun 2009, 21:59

Cred ca stopurile de ceata sunt obligatorii pe orice autoturism, pe cand proiectoarele, nu.

Tare postul lui moartea, la niste legi mai twisted Imagine nu cred ca m-as putea gandi.

Apropos de civilizarea prin sanctiuni drastice, sa-l vad eu pe ala care ia 300RON amenda ca nu are doua tringhiuri reflectorizante! :))
Imagine "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!"
toxicristi

Maşina: Focus 2002 1.8TDDi 90CP Bouvagon

Mesajde temir » 22 Iun 2009, 22:01

$1 scrie:$2
LE: ma retrag din thread-ul asta, ca nu am cu cine vorbi

legea aia care o sustineti voi, sa o si respectati

sau, mai dupa Mantuitor, "cine e fara de pacat, sa arunce primul piatra"

adevarat ca nu ai cu cine vorbi, dar asta pentru ca nu ai binevoit sa citesti ce era de citit, desi ai primit indicatii speciale, doar pentru tine, de la doi useri; sau la tine vorbit inseamna doar sa ti se cante in struna si sa ti se dea dreptate?

legea e lege ca sa dea drepturi egale tuturor si sa protejeze pe toata lumea impotriva oricarui abuz, si de aia trebuie s-o luam in serios

iar atunci citezi / parafrazezi mantuitori, ia in calcul ca se poate intoarce impotriva ta

e treaba ta, retrage-te linistit de pe thread si fa legea pe sosea

(macar daca toate proiectoarele acesta ar bate fix in jos, in fata masinii, tot asa mai intelege sa toleram si sa-i lasam pe copilasi sa se bucure de toti banii; dar de cele mai multe ori sunt, maca de-aproape, la fel de orbitoare ca faza lunga!)
temir
Member

Maşina: mondeo ghia '95 1.8 16v
VIN: careestesinusebea

Mesajde titico » 22 Iun 2009, 22:11

salutare pentru proiectoare cu halogen(poza alaturata)e vreo problema?eu le folosesc noaptea cu faza lunga"dar nu pentru a scoate ochi altora"ziua am huse :-"
De ce proiectoare?ca sa vad mai bine
titico
Ford Freak

Maşina: Ford s-max 2l,140hp automat,2o11
VIN: wf0nxxgbbnxj05779

Mesajde Florin Dumitrescu » 22 Iun 2009, 22:14

$1 scrie:$2reau sa il vad deasemenea pe ala care ma intreaba de ce am roti de 18 pe spate si pe 17 pe fata pe masina, ca sa pot sa ii dau cu talonul in cap pana isi pierde mintile, ca le am trecute in optionale care nu modifica performantele masinii

putin offtopic, dar ce nu sti tu este ca iti modifica performantele masinii... jantele de 18 sunt mult mai grele decat cele de 16.

multi opresc proiectoarele cand ies din minunata tara, tocmai din acest motiv, la unii functioneaza si se aplica mult mai bine legea. ce e "nasol" este ca ti-e greu sa dai si spaga. parca vad pe ungur sau pe neamt ca ia 30 euro spaga. dupa ce iei 300 euro amenda te linistesti. tu de ce crezi ca "dincolo" sunt mult mai civilizati oamenii, ca asa le sta in fire??? singurul mod de a civiliza este prin sanctiuni drastice, este trist dar asta e realitatea.

in locul celor de la drumuri as scoate rovignieta si as face un parteneriat cu cei de la politia romana prin care cota parte din amenzile care se strang de la cei care "incalzesc asfaltul" cu proiectoarele aprinse cand nu este cazul si aduc tot felul de modificari, la moda fiind modificari ale sistemului de iluminat. cu siguranta s-ar strange mai multi bani :D.

daca tara asta este de kko, la asta contribuim toti cu cate o particica. cu mentalitatea asta daca pleci din romania o sa se intampe doua lucruri: gradul de civilizatie o sa creasca putin in romania si o sa scada putin in tara de destinatie, nu foarte mult, dar... putin cate putin

eu am standard pe masina jante de 17", cu mentiunea ca cele de 18 nu afecteaza performantele masinii ( pe talon scrie, nu la mine in minte); putin imi pasa ca sunt mai grele alea de 18"; in alta ordine de idei, nu am jante de 16" , ca asa e viata nedreapta ;))

eu nu am dat spaga la politie; si nici nu sunt de acord cu ea; nici macar nu ma opreste politia... de cand am masina, daca am fost oprit de 4 filtre de politie pentru a verifica actele

eu nu am lumini modificate, dar sustin cu tarie ca a avea xenon e perfect legal si e o chestiune de statut social, de performanta/tehnologie si de actualitate; cine are Dacia din 1970 e posibil sa fie un pic "out of time", iar cine are masina din 2008-2009, inseamna ca i s-a parut ca xenoanele sunt fie scumpe, fie neinteresante incat sa astepte masina 3 luni pentru a o echipa cu o asemenea tehnologie care, mai mult decat a fi actuala, e deranjanta pentru ceilalti participanti la trafic

$1 scrie:$2**Flo***: nenea Dieter!
***Flo***: spune-mi si mie, la voi in minunata Germanie, fata de Romanica noastra, ce se intampla daca omul de rand, soferul, foloseste in toiul zilei si pe un drum national atat luminile de intalnire, adica faza scurta, cat si proiectoarele din bara masinii
***Flo***: am o conversatie pe ClubFord aici la noi si lumea zice ca e ilegala functionarea luminilor din bara pe timp de zi cand nu e ceata sau conditii meteo nefavorabile

PS: cand imi raspunde nemtalaul de origine romana ( dar crescut in tara civilizata), o sa va comunic; de clarificat ar fi ca e sofer de Ambulanta si ca, precum orice neamt, respecta regulile cu sfintenie, cand e in masina personala

in rest, numai de bine

LE: proiectoarele mele nu orbesc nici noaptea, daramite ziua

lampa de ceata nu o folosesc decat cand e ceata

incercati sa formulati o speta si sa o analizati pe toate partile, ca un judecator, nu sa raspundeti fiecare in functie de propriile frustrari; si sanctionati omul cand chiar e cazul, nu cum se intampla in Romania, cand vine politistul si scrie proces verbal ca sa adune bani la buget... ca eu am platit toate taxele si nu am nicio legatura cu banii furati de aia din Guvern
Asta-i tot, ne vedem pe strazi / Te las sa iti combini mashina cu ce crezi
avem doua roti la sol, mereu e una dintre ele / avem un motor si-o viata intreaga fara portiere
avem demnitate, ingenunchiem doar in viraj / avem urlete-n pistoane, in loc de basi in portbagaj

0728 395 935 sau 0740 021 784; pe messenger, mykedany
B 68 RZF
Florin Dumitrescu
Gold Member

Maşina: Ford New Focus Ghia X 2007, 2.0 TDCI, 136 CP, full options, on 18" machined rims
VIN: wf05xxgcd57s01178

Mesajde Mihai L » 22 Iun 2009, 22:14

Sa intelegem ca mergi noaptea la vanat de ursi prin Brasov??? :D
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde toxicristi » 22 Iun 2009, 22:20

=)) xenon o chestie de statut social =)) Era pe undeva un post a lui Officer...
toxicristi

Mesajde mariusm » 22 Iun 2009, 22:20

:-h
Asta e... unii care nare cultura lu alte popoare este mai respectuosi cu legili de pacilea, cum ar putea zice unii mai umblati decat mine...

Acuma, fara gluma, daca 50% respectam legea, adunam gunoiul lasat la gratar de o vita care mananca porc, mai plantam un copac sau mai ascultam cum creste iarba, zic ca tot mai e o sansa pentru tara asta si pentru copiii nostri, pe care ii vom avea asa cum ii educam.
Si din ce vad aici, procentul e mult mai mare.
The owls are not what they seem...
Cadouri pentru fete... http://sheepshine.blogspot.com/
mariusm
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Combi Futura 2002 90CP TDDI Polar Silver Metalic

Mesajde adrianmihai83 » 22 Iun 2009, 22:20

pentru vanat ursi recomand:
102_fog_lights_jeep_night-500x351.jpg
merge si pe post de solar.

LE: @Florin Dumitrescu, intradevar viata e nedreapta, orice snob poate sa treaca prin ea...

ELE: ca sa fiu acoperit: SNOB, SNOÁBĂ, snobi, snoabe s.m. şi f., adj. (Persoană) care admiră şi adoptă fără discernământ şi cu orice preţ tot ce este la modă. – Din fr. snob. Sursa: DEX '98, pentru ca tot se poarta citate din carti bisericesti.
ex. FF2, 2007, 1.6 TDCI, 90 CP, cica SPORT
Mazda 3 tx+
1nsane Member

Maşina: Ford Focus, 1.6 TDCI, 2007
VIN: WF05XXWPD57K08651

Mesajde Moartea » 22 Iun 2009, 22:31

$1 scrie:$2red ca stopurile de ceata sunt obligatorii pe orice autoturism, pe cand proiectoarele, nu.

Tare postul lui moartea, la niste legi mai twisted Imagine nu cred ca m-as putea gandi.

Apropos de civilizarea prin sanctiuni drastice, sa-l vad eu pe ala care ia 300RON amenda ca nu are doua tringhiuri reflectorizante! :))

nu exagera! nu vorbeam de rahaturi legislative cu triunghiuri sau truse medicale...

ţi se pare drastic să-l potcoveşti pe unul care te-a orbit şi-ai ajuns în şanţ?

ţi se pare drastică sancţiunea să-l laşi fără abecedar 3 ani când tu ai avut pagube zdravene şi sperietură pe măsură, iar ăla ar fi trebuit să bage vreun an de pârnaie?
nu e mai bine să stea acasă fără permis 3 ani decât să-l distrugi total în puşcărie?
decât Fiat, mai bine Logan... sau, hai, Ford...

cea mai bună băutură este apa de izvor
dacă pui o picătură într-un kil de vinişor!

motoarele de la 6 cilindri în sus cântă!
Moartea
Member

Maşina: Transit mk7, passat 3B (B5) 1.8 20 sopapi, hergestellt am Bremen, in 1998, in Deutschland

Mesajde temir » 22 Iun 2009, 22:33

$1 scrie:$2ncercati sa formulati o speta si sa o analizati pe toate partile, ca un judecator, nu sa raspundeti fiecare in functie de propriile frustrari

daca-mi dai voie: uite, eu nu vreau sa discut despre o speta, ci despre o regula (avem sau nu voie sa le folosim cand vrem?) si despre un principiu (sa nu incomodam pe ceilalti participanti la trafic)

iar despre partea cu frustrarile, sa ma ierti, dar am citit, pe forumuri, de milioane de ori aceasta duma fumata: daca nu-ti convine ca nu-s de acord cu tine, e limpede ca-s frustrat, nu?

si chiar frustrat daca as fi, nu inseamna deloc ca sunt si prost; comenteaza-mi vorbele, dar nu te arunca in presupuneri
temir
Member

Mesajde Florin Dumitrescu » 22 Iun 2009, 22:34

$1 scrie:$2a intelegem ca mergi noaptea la vanat de ursi prin Brasov??? :D

de unde asta cu Brasovul? :))

ca tocmai m-am intors ieri de acolo :)

si am folosit proiectoarele si am trecut pe langa toate patrulele de control de pe DN 1 si nu a comentat nimeni nimic ;)) oare o fi in functie de om treaba asta cu opritul?

apropo, ca zicea cineva de folii: eu am mers la RAR / ARR si am intrebat daca pot sa imi montez folii pe luneta, geamuri spate si geamuri fata; mi s-a spus ca da, mi s-au spus procentajele in care trebuie sa ma incadrez si mi s-a spus ca am de platit o taxa pentru autorizare

avand in vedere ca Logan-urile cu aparat radar din Dambovita au montate folii negre cu concentratie 100% pe spate si luneta si 35% pe fata, presupun ca si eu am dreptul, ca simplu cetatean, sa imi pun asemenea folii; doar nu e masina politiei mai presus de lege, nu?
avem doua roti la sol, mereu e una dintre ele / avem un motor si-o viata intreaga fara portiere
avem demnitate, ingenunchiem doar in viraj / avem urlete-n pistoane, in loc de basi in portbagaj

B 68 RZF
Florin Dumitrescu
Gold Member

Maşina: Ford New Focus Ghia X 2007, 2.0 TDCI, 136 CP, full options, on 18" machined rims

Mesajde adrianmihai83 » 22 Iun 2009, 22:37

nu iti era adresata tie intrebarea, ci lui titico care e din brasov. nu stiu cum sta treaba cu concentratiile astea de folie (cred ca asta e pe la chimie, sa vad daca trec, ii zic lu' mama sa imi ia un focus cu dotari de top), dar opacitatea de 100% inseamna ca e oglinda. cred totusi ca au 95%... ma dau si eu cu parerea.
Mazda 3 tx+
1nsane Member

Mesajde Florin Dumitrescu » 22 Iun 2009, 22:50

$1 scrie:$2ncercati sa formulati o speta si sa o analizati pe toate partile, ca un judecator, nu sa raspundeti fiecare in functie de propriile frustrari

daca-mi dai voie: uite, eu nu vreau sa discut despre o speta, ci despre o regula (avem sau nu voie sa le folosim cand vrem?) si despre un principiu (sa nu incomodam pe ceilalti participanti la trafic)

iar despre partea cu frustrarile, sa ma ierti, dar am citit, pe forumuri, de milioane de ori aceasta duma fumata: daca nu-ti convine ca nu-s de acord cu tine, e limpede ca-s frustrat, nu?

si chiar frustrat daca as fi, nu inseamna deloc ca sunt si prost; comenteaza-mi vorbele, dar nu te arunca in presupuneri

democratie inseamna ca ai dreptul sa te manifesti liber, atata timp cat nu afectezi libertatea celuilalt; aplicand acest principiu democratic in speta noastra, rezulta ca daca proiectoarele mele aprinse ziua nu ajung sa incomodeze participantii la trafic ( ceea ce nu se intampla pentru ca nu sunt montate in far, ci in bara, si nu lumineaza decat 3-4 metri la nivelul asfaltului), inseamna ca nu obstructionez cu nimic un trafic normal; nu e ca si cum as merge cu 200 Km/h in localitate, claxonand si dand flash-uri si injurand pe toata lumea care imi iese in cale pentru ca "io am mertan, frate, si mai am si scoala viatii si lant de aur cat degetu' la gat"

despre frustrari si frustrati: parerea mea e ca o persoana manifesta frustrari atunci cand are o atitudine critica fata de o alta persoana care ( la nivel intelectual, material, etc. ) este mai inzestrata, iar acest aspect ii da un sentiment de inferioritate; dupa DEX, FRUSTRÁ, frustrez, vb. I. Tranz. A lipsi pe cineva (în special statul sau o instituţie a lui) de un drept sau de un bun; a păgubi; p.ext. a înşela. – Din fr. frustrer, lat. frustrari.

B 68 RZF
Florin Dumitrescu
Gold Member

Mesajde Florin Dumitrescu » 22 Iun 2009, 22:54

$1 scrie:$2u iti era adresata tie intrebarea, ci lui titico care e din brasov. nu stiu cum sta treaba cu concentratiile astea de folie (cred ca asta e pe la chimie, sa vad daca trec, ii zic lu' mama sa imi ia un focus cu dotari de top), dar opacitatea de 100% inseamna ca e oglinda. cred totusi ca au 95%... ma dau si eu cu parerea.

nici eu nu le am pe astea cu procentajele la folie, dar functionarul de la ghiseul RAR/ ARR mi-a spus ca pe luneta si pe geamurile de spate pot sa imi pun cu opacitate 100%

dupa parerea mea, cele "oglinda" sunt cele ionizate... cele cu folie sunt negru prin care nu se vede de afara inspre interior, dar se vede dinspre interior in afara

B 68 RZF
Florin Dumitrescu
Gold Member

Mesajde Mihai L » 22 Iun 2009, 22:59

$1 scrie:$2democratie inseamna ca ai dreptul sa te manifesti liber, atata timp cat nu afectezi libertatea celuilalt;
Inseamna mai mult decat crezi tu...
aplicand acest principiu democratic in speta noastra, rezulta ca daca proiectoarele mele aprinse ziua nu ajung sa incomodeze participantii la trafic ( ceea ce nu se intampla pentru ca nu sunt montate in far, ci in bara, si nu lumineaza decat 3-4 metri la nivelul asfaltului), inseamna ca nu obstructionez cu nimic un trafic normal; nu e ca si cum as merge cu 200 Km/h in localitate, claxonand si dand flash-uri si injurand pe toata lumea care imi iese in cale pentru ca "io am mertan, frate, si mai am si scoala viatii si lant de aur cat degetu' la gat"
Ala care claxoneaza si canta, daca nu omoara oamenii, de ce nu ar avea voie sa faca asta? :D
Apropo de "democratia" personala, ca altfel nu pot sa ma exprim: de ce nu ai avea voie cu sabia sau pistolul/pusca pe strada, cata vreme nu omori pe nimeni??? Exact asa este potrivit rationamentului tau... :D

despre frustrari si frustrati: parerea mea e ca o persoana manifesta frustrari atunci cand are o atitudine critica fata de o alta persoana care ( la nivel intelectual, material, etc. ) este mai inzestrata, iar acest aspect ii da un sentiment de inferioritate; dupa DEX, FRUSTRÁ, frustrez, vb. I. Tranz. A lipsi pe cineva (în special statul sau o instituţie a lui) de un drept sau de un bun; a păgubi; p.ext. a înşela. – Din fr. frustrer, lat. frustrari.

Vezi ca aveam dreptate cu vorbitul si cu intelesul? Ai dat definitia din DEX chiar langa ce ai inteles tu, dar par a fi doua lucruri complet diferite... De ce oare? =))
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde adrianmihai83 » 22 Iun 2009, 23:04

poti sa fi sigur ca atunci cand citesc posturile tale ma gandesc ca tu esti o persoana mai inzestrata si visez sa ajung si eu sa detin calitatile tale. =))

suferi mult prea tare de tine si de optiunile tale de top.

este foarte simplu cu opacitatile astea. hai sa iti explice cineva care se simte inferior tie, deci e frustrat. este logic: opacitate 95% inseamna ca 95% din lumina nu patrunde inauntru. ce inseamna transparenta 5%??? pai cam acelasi lucru, 5% din lumina patrunde. acum te las in lumea ta. din pacate viata asta este precum studiile superioare din ziua de azi, vrei nu vrei tot treci prin ele.
Mazda 3 tx+
1nsane Member

Mesajde temir » 22 Iun 2009, 23:07

$1 scrie:$2tata timp cat nu afectezi libertatea celuilalt

da, asta este esenta; cat nu afectezi si cat nu exista riscul sa incepi (voit sau accidental) sa incomodezi

$1 scrie:$2aca proiectoarele mele aprinse ziua nu ajung sa incomodeze participantii la trafic ( ceea ce nu se intampla pentru ca nu sunt montate in far, ci in bara, si nu lumineaza decat 3-4 metri la nivelul asfaltului)

da, daca nu ajung sa incomodeze; dar de unde sa stim daca ajung sau nu sa incomodeze? daca statutul lor este de lumini suplimentare, care sa ajute in conditii de vizibilitatea redusa (caz in care n-ar mai conta prea mult ca sunt orientate prost), atunci, prin definitie, folosirea lor in conditii de vizibilitate normala este fie inutila, fie daunatoare, caz in care incepe sa conteze daca sunt sau nu bine orientate
temir
Member

Mesajde Florin Dumitrescu » 22 Iun 2009, 23:11

$1 scrie:$2Vezi ca aveam dreptate cu vorbitul si cu intelesul? Ai dat definitia din DEX chiar langa ce ai inteles tu, dar par a fi doua lucruri complet diferite... De ce oare? =))

pentru ca definitia e luata din DEXonline.ro si pentru ca ideea de frustrat, dpdv colocival si oarecum cu semnificatia modificata de perceptia omului de rand este exact ceea ce am spus eu

sa nu uitam ca semnificatia multor cuvinte s-a schimbat in timp, in functie de perceptia colectiva asupra acelui idiom, iar dovada palpabila ne-o da chiar academia romana

LE: studiile tale, adrianmihai83, sper ca nu inseamna ca ai facut o facultate cu profil real si ca vorbesti cu mine, care am avut nesansa de a termina filologia, si nu intelegi ce spun; din calculele astea aritmetice pe care eu "nu le stapanesc" ( :)) ), inteleg ca noi doi trebuie sa ne vedem fiecare de saracia noastra si sa mergem mai departe, lasand in urma inadaptatii care fac parte din societatea in care traim

B 68 RZF
Florin Dumitrescu
Gold Member

Mesajde adrianmihai83 » 22 Iun 2009, 23:16

prietene, nu conteaza ce facultate faci sau in ce limba, transparenta, opacitate si concentratie inseamna acelasi lucru...
Mazda 3 tx+
1nsane Member

Mesajde Florin Dumitrescu » 22 Iun 2009, 23:26

noapte buna

PS: adrianmihai83, YOU ARE IGNORED!

B 68 RZF
Florin Dumitrescu
Gold Member

Mesajde Nenea Fordescu » 22 Iun 2009, 23:36

$1 scrie:$2Apropos de civilizarea prin sanctiuni drastice, sa-l vad eu pe ala care ia 300RON amenda ca nu are doua tringhiuri reflectorizante! :))

Daca-i apuca p-astia excesu' de zel, scot bugetu' din criza :))
Nenea Fordescu

Maşina: Old New Focus TI-VCT + diverse 11.2008

Mesajde Mihai L » 22 Iun 2009, 23:43

$1 scrie:$2pentru ca definitia e luata din DEXonline.ro si pentru ca ideea de frustrat, dpdv colocival si oarecum cu semnificatia modificata de perceptia omului de rand este exact ceea ce am spus eu
Presupun ca a fost o greseala de tastatura in loc de colocvial...
Cu alte cuvinte, ia sa completez eu DEX-ul, ce plm... =))

...si ca vorbesti cu mine, care am avut nesansa de a termina filologia...

Nu cumva era invers??? Filologia mi s-a parut cea lipsita de sansa in fata ta... =))
Din pacate mi se confirma banuielile: logica si matematica se duc la real, restul la filologie/ase/geografie/etc... =))
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde mctano » 22 Iun 2009, 23:51

am citit pagina cu pagina, pana la urma care este ideea? titlul e una si continutul e pe langa.. mai aveti un pic si va trageti de .. farurile de ceata =))
scuze de offtopic.
Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul într-un garaj nu te face masina ..
Ce cred eu despre lucruri in general gasesti aici
Apple user.
mctano

Maşina: No car. Just 2 wheels.

Mesajde toxicristi » 22 Iun 2009, 23:57

pai problema din titlu s-a rezolvat la pagina 2 :D de acolo am dat-o-n balarii...
toxicristi

Mesajde temir » 22 Iun 2009, 23:58

$1 scrie:$2ai aveti un pic si va trageti de .. farurile de ceata

mai intai ni le masuram, sa vedem: cine e cel mai mare si mai tare-n far?

(bine, n-or sa fie numai dintre cei mai făroşi si făloşi, or sa mai fie si frustrati)
temir
Member

Mesajde mctano » 23 Iun 2009, 00:02

la naiba, si eu care vroiam sa imi pun stroboscoape .. eram cel mai ciumeg si mai Jmecher dintre toti =))
Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul într-un garaj nu te face masina ..
Apple user.
mctano

Mesajde Nenea Fordescu » 23 Iun 2009, 00:06

- savarsirea de catre conducatorii de vehicule sau de catre pasageri de gesturi obscene, proferarea de injurii, adresarea de expresii jignitoare la adresa participantilor la trafic;

Hai ca asta e tare...se sanctioneaza cu 9-20 puncte de amenda = uichenturi in casa, la televizor :))

In concluzie, daca ne taie cineva fata, ii aratam toata mana in semn se salut sau, in cel mai rau caz, doar degetul mare - orientat obligatoriu inspre sus - adica OK :))

@mctano - Pune-ti, taica, strobobecuri d-alea de care zici, sa faci semne la avioane :D
Nenea Fordescu

Mesajde mctano » 23 Iun 2009, 00:15

pai nu se stie, poate ma mut pe la otopeni, si le mai dau o mana.. o lumina de ajutor =))
Apple user.
mctano

Mesajde Nenea Fordescu » 23 Iun 2009, 00:21

Pana una, alta, io fug de p-aci; mi-e ca ne arunca vreun verde in gashca :D
Nenea Fordescu

Mesajde toxicristi » 23 Iun 2009, 00:25

$1 scrie:$2n concluzie, daca ne taie cineva fata, ii aratam toata mana in semn se salut sau, in cel mai rau caz, doar degetul mare - orientat obligatoriu inspre sus - adica OK :))

Si el ia 120RON amenda + 2 puncte, iar tu iei 600RON :)) Vezi daca nu esti civilizat?
toxicristi

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Discutii libere/forum