$1 scrie:$2
$1 scrie:$2reau sa il vad deasemenea pe ala care ma intreaba de ce am roti de 18 pe spate si pe 17 pe fata pe masina, ca sa pot sa ii dau cu talonul in cap pana isi pierde mintile, ca le am trecute in optionale care nu modifica performantele masinii
putin offtopic, dar ce nu sti tu este ca iti modifica performantele masinii... jantele de 18 sunt mult mai grele decat cele de 16.
multi opresc proiectoarele cand ies din minunata tara, tocmai din acest motiv, la unii functioneaza si se aplica mult mai bine legea. ce e "nasol" este ca ti-e greu sa dai si spaga. parca vad pe ungur sau pe neamt ca ia 30 euro spaga. dupa ce iei 300 euro amenda te linistesti. tu de ce crezi ca "dincolo" sunt mult mai civilizati oamenii, ca asa le sta in fire??? singurul mod de a civiliza este prin sanctiuni drastice, este trist dar asta e realitatea.
in locul celor de la drumuri as scoate rovignieta si as face un parteneriat cu cei de la politia romana prin care cota parte din amenzile care se strang de la cei care "incalzesc asfaltul" cu proiectoarele aprinse cand nu este cazul si aduc tot felul de modificari, la moda fiind modificari ale sistemului de iluminat. cu siguranta s-ar strange mai multi bani

.
daca tara asta este de kko, la asta contribuim toti cu cate o particica. cu mentalitatea asta daca pleci din romania o sa se intampe doua lucruri: gradul de civilizatie o sa creasca putin in romania si o sa scada putin in tara de destinatie, nu foarte mult, dar... putin cate putin
eu am standard pe masina jante de 17", cu mentiunea ca cele de 18 nu afecteaza performantele masinii ( pe talon scrie, nu la mine in minte); putin imi pasa ca sunt mai grele alea de 18"; in alta ordine de idei, nu am jante de 16" , ca asa e viata nedreapta

eu nu am dat spaga la politie; si nici nu sunt de acord cu ea; nici macar nu ma opreste politia... de cand am masina, daca am fost oprit de 4 filtre de politie pentru a verifica actele
eu nu am lumini modificate, dar sustin cu tarie ca a avea xenon e perfect legal si e o chestiune de statut social, de performanta/tehnologie si de actualitate; cine are Dacia din 1970 e posibil sa fie un pic "out of time", iar cine are masina din 2008-2009, inseamna ca i s-a parut ca xenoanele sunt fie scumpe, fie neinteresante incat sa astepte masina 3 luni pentru a o echipa cu o asemenea tehnologie care, mai mult decat a fi actuala, e deranjanta pentru ceilalti participanti la trafic
$1 scrie:$2**Flo***: nenea Dieter!
***Flo***: spune-mi si mie, la voi in minunata Germanie, fata de Romanica noastra, ce se intampla daca omul de rand, soferul, foloseste in toiul zilei si pe un drum national atat luminile de intalnire, adica faza scurta, cat si proiectoarele din bara masinii
***Flo***: am o conversatie pe ClubFord aici la noi si lumea zice ca e ilegala functionarea luminilor din bara pe timp de zi cand nu e ceata sau conditii meteo nefavorabile
PS: cand imi raspunde nemtalaul de origine romana ( dar crescut in tara civilizata), o sa va comunic; de clarificat ar fi ca e sofer de Ambulanta si ca, precum orice neamt, respecta regulile cu sfintenie, cand e in masina personala
in rest, numai de bine
LE: proiectoarele mele nu orbesc nici noaptea, daramite ziua
lampa de ceata nu o folosesc decat cand
e ceata
incercati sa formulati o speta si sa o analizati pe toate partile, ca un judecator, nu sa raspundeti fiecare in functie de propriile frustrari; si sanctionati omul cand chiar e cazul, nu cum se intampla in Romania, cand vine politistul si scrie proces verbal ca sa adune bani la buget... ca eu am platit toate taxele si nu am nicio legatura cu banii furati de aia din Guvern