Eu sunt foarte curios de o chestie, si cand am fost mai mic am intrebat un popa, dar n-a vrut sa-mi raspunda: De ce exista atatea religii si dumnezei, din moment ce fiecare dintre ei "este sigur ca exista, avem dovezi" si cam fiecare pretinde ca el este unicul?
Cati dintre voi ati folosit mijloace contraceptive? Veti arde in iadul catolic...Acum ma gandesc cu groaza ca in studentie aveam abonament la "Durex", cred ca de pe acum mi-au pus cazanul la incalzit...

Cati dintre voi ati consumat carne de porc? Veti arde in iadul islamic...
Cati dintre voi ati consumat alcool? Va va lua dracul baptist...
Chiar asa, oare cum se imparte "pedeapsa vesnica" daca ai incalcat regulile mai multor religii?

Si de ce nu zic "manualele" nimic despre asta?
Apropos, comparatia cu propagarea radiatiei electromagnetice este cel putin puerila, in nici un caz nu este reusita. Asta deoarece daca ai indoieli in ce priveste fenomenul, n-ai decat sa te apuci sa sa analizezi sau sa refaci toate experimentele de la Maxwell incoace si sa vezi la ce rezultate ajungi. Poti sa iei la puricat fiecare ecuatie care sta la baza functionarii unui telefon mobil si sa o analizezi pana la nivel de 1+1=2 si sa vezi daca este corecta sau nu. It's all out there in the open. Asta-i diferenta.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]