azi am auzit o ştire la radio potrivit căreia miliţienii de circulaţie o să tăbare pe tot ce înseamnă scutere poreclite neînmatriculate şi fără rca... cică urma să le tragă amenzi de pînă la 2.000 lei...
hehe!
...o să le ia boii de la biciclete (ca să nu zic că o să le belească ştiţi voi ce...)
la fel motociliştilor care umblă cu numerele îndoite şi murdare pînă la ilizibil deşi motoru e curat! hai, că ăstora poa' să le umfle talonu şi să le dea şi o amendă, dar vedeţi voi miliţia făcînd asta?
au mai zis ei ceva de permisele de A1 de la 16 ani şi purtatul căştilor iar eu am început să casc de plictiseală...
ei cred că rezolvă treaba făcînd RAZII DE MOMENT ca pe timpul lui pif, arză-l-ar focu', şi nu PREVENŢIE sau ACTIVITATE PERMANENTĂ de urmărire a traficului.
văd zilnic întîmplîndu-se sub ochii lor diverse contravenţii, iar ei nici nu îi opresc ca să-i avertizeze asupra faptelor, ce să mai vorbim de amenzi...
cînd văd că se produce o chestie se întorc repede cu spatele şi se prefac a fi atenţi la altă parte a traficului şi au dreptate să se poarte aşa:
toată puştimea care umblă pe scutere o face fără să-i intereseze de nimic; ştiu că sunt intangibili, pot umbla fără cască, cu scutere incomplete sau cu defecţiuni posibil letale, pot merge cleşte de beţi, şi în general, toţi au boala
full throttle.
din nefericire aceşti oameni nu vor ajunge niciodată motociclişti, pentru că fără şcoală nu iese nimic.
din cauza asta există cocalari în şlapi pe supersportive... A-ul se ia prea uşor...
(moamă, ce moralist sunt!

)
decât Fiat, mai bine Logan... sau, hai, Ford...
cea mai bună băutură este apa de izvor
dacă pui o picătură într-un kil de vinişor!
motoarele de la 6 cilindri în sus cântă!