Da nene
toxi,inainte de 89 nu erau chiar asa o necesitate autostrazile ca nu erau masini multe,era trafic mai putin...dar acum da,sunt o necesitate pentru ca s-au inmultit foarte mult masinile si traficul la fel.
Nene
VIPER romanii sunt foarte muncitori si supusi,dar pentru a munci trebuie sa le si dai de munca si sa ii mai si platesti,pentru ca nu ii convine la nimeni sa munceasca pe un salariu mizerabil sau mai deloc,si nici tu nu ai lucra de buna voie pe 400-500lei acum pe drepte.Si unde sa munceasca poporul,in fabricile si uzinele de s-au construit dupa 89 ?.Si daca s-ar face agricultura si te-ar plati cu 500-600 lei,nu cred ca s-ar inghesui lumea sa munceasca pe banii aia.
Eu m-am dus la mediu pentru ca imi place agricultura,si nu ma dau inapoi de la munca,si cata munca patriotica am facut pentru facultate(amenajari teritoriale,sapat la casma gradini ale scolilor,plantat flori,arbori si tot ce ne mai cereau profii) si nici macar nu am luat o nota mai mare ca cei care nu au vrut sa se prezinte,vorba reclamei
si la ce mi-a folosit? 
,dar eu am facut asta pentru ca imi place

...si daca ar incepe sa se puna pe roate agricultura si s-ar si plati,sa ti se dea,nu zic 1000-1200 euri ca in afara...dar macar 600-700 euri...pai as fi primul care m-as baga,as lasa instalatiile doar pentru ciubucuri.
Si vorba colegului cu sandero alex,ma ingrijoreaza de ce acei 40% spun ca
era mai bine inainte!...oare ei nu vad ca
acum e greu,dar e bine! ce le-o lipsi la oamenii aia
acum cand avem de toate!
Temirule unde te bagasi colegu,fara ghilimele

,te dusasi la gratar pe partie