$1 scrie:$2mi cer scuze, dar timp de trei zile v-am privat de prezenta domnului MirceaMM.
De tot rasul!
Iata nivelul de cultura si exprimare (de acord gramatical) practicat si acceptat pe acest forum!!
This post has already been reported.
Întoarce-te la ultimul subiect vizitată.Si de ar fi singura greseala!
0. CUM TE CHEAMA, MODERATORULE? CINE ESTI? CINE ESTE SEFUL TAU? DAR SEFUL SEFULUI TAU?
Vreau sa VA aduc in fata Justitiei Romane si Europene.
Poate asa vei invata sa te comporti, sa te exprimi, sa discuti, poate ca vei invata ce este aceea o jignire!
1. Masura luata de catre acest moderator este abuziva, dictatoriala.
2. Va place sa va complaceti in aceasta postura, de mici dictatori???!!!!!!!!!!
3. Foarte rar am intalnit moderatori ROMANI care sa merite altceva decat dispret.
4. Forumul este pentru moderatorii romani (vezi punctul urmator, ref la exceptii) spatiul in care se pot manifesta ca dictatori in devenire, conform cu educatia primita si cu orientarea politica filo_comunista a parintilor lor si a lor insile!
5. Exista exceptii. Daca esti o exceptie, daca esti un moderator sau admin ALTFEL decat demn de dispret, atunci dovedeste, corecteaza nedreptatea!!
6. Dupa ce ca a luat masura abuziva, de ce trebuia sa mai si publice acest text? Trebuia neaparat sa arate ca nu este destul dar ca este si fudul????!!!!
8. Consider ca este clar acum pentru toti userii faptul ca ei sunt cu puterea dictatoriala (cu FSN2) si ca acesta este rolul lor: sa (incerce sa) loveasca in anticomunisti.
9. Intrebare pentru toti userii: este democratia de azi anti_anticomunista, adica indreptata impotriva anticomunistilor???
10. Ca sa intre in cap si altora: FSN2 nu este nume de partid politic!!
11. Ceea ce se intampla imi aminteste de "faza" din data de Joi, 21 Dec 1989 (de fapt 22, pt ca era deja ora 1:30 noaptea): puterea, reprezentata de tancuri pe bulevardele Bucurestiului, "alerga" cu 40 Km la ora - viteza foarte mare pentru namila de fier de zeci de tone - grupuri de tineri care, cand mai prindeau cate o pozitie favorabila, strigau cat puteau: "... baaa, la---iilor, Ceausescu e terminat...".
Ai vrea sa ai un tanc, moderatorule? Asa, ca sa ai si tu succes mai mare...
12. Ceea ce se intampla acum, in 19 Februarie 2011, este tipic pentru regimuri comuniste si dictatoriale muribunde: opozantii sunt izolati, banati, interzisi.
Dar mare atentie, muribunde cu moderatori cu tot! Cu cea mai mare parte dintre ei.
13. Am spus ca intrebarea este prost pusa, separat de chestiunea cu intrebarile absurde constituite in grupul de radio-butoane (l-a facut ma-sa moderator dar nu are habar ce inseamna radio-buton).
Este pusa prost din cauza impreciziunii termenului de "comunism" (lucru mentionat si acceptat si de alti useri).
Azi Romania traieste pur si simplu o alta etapa de comunism.
Nimic nu s-a rezolvat in Dec 1989 respectiv totul va fi rezolvat!!
14. Pariem ca va aparea un moderator tampit care sa "o bage" pe aia cu "off topic"?
15. Mai vreti?