de styx1 » 20 Mai 2012, 00:16
Ba se poate, de ce nu ? Situatia specifica consta in regimul impus, in nedreptatile suportate. De ce nu poate fi pus un alt popor in aceste situatii specifice?
Prostilor le-ar fi putut prii, dar nu ei erau majoritari. Nu cred ca tu crezi altfel.
Si tu te adaptezi, si eu. Adaptare nu inseamna neaparat acceptare, indiferenta sau resemnare, nu ? Oamenii obisnuiti, cu carte putina, n-au avut la indemina mijloacele necesare sa inteleaga ce se petrece cit de repede ar fi trebuit.
Iti inteleg rationamentul, nu sint de acord cu el ,in intregul lui. Afirmatii de genul : "sub comunism nu aveai prea multe de facut" sint "subtiri" . A spune ca : "i-a facut sa tinjeasca dupa confortabila stare de egalizare" este , iarasi, o afirmatie pe care, poate ,doar tu o poti demonstra.
Din ce observ eu : privesti lucrurile de undeva de sus , probabil pentru a avea o viziune mai buna a intregului, insa , daca tot privesti de sus, uita-te mai atent : sint lucruri importante care-ti scapa. ( de exemplu iti scapa diversitatea, asta probabil, din cauza distantei prea mari...)
totalsender : si pe mine, si pe altii, unele afirmatii de pe forum ne pot deranja, incita, zapaci, etc. Si noi , la rindul nostru, putem face asemenea afirmatii (uite ca eu ,chiar acum, fac o astfel de afirmatie), insa nu jigni, nu e un drum care duce la fericire ! Putem fi adversari in idei, NU DUSMANI !
Avem multe de invatat toti de la toti, indiferent de cultura fiecaruia ! A avea cultura e ca si cum ai avea o masina mai buna, mai puternica, mai luxoasa pentru care ai muncit. NU insemna ca esti si un bun sofer !
Bestia - Focus RS mk2 2010 450 cp / 620 Nm
Sportiva - Focus ST mk3 2012 250 cp / 360 Nm (inca stoc, dar nu pentru mult timp)
Frumoasa - Volvo S60 D5 2008 230 cp / 520 Nm
Veverita - Fiesta ST 2015 180 cp / 290 Nm
Taurul - Kuga Titanium 2.0 2018 180 cp / 400 Nm